foto: Lenss Tomass mēģina apspēlēt NBA čempionu Stefanu Kariju. (Foto: AP/Scanpix)
Pieredzējušais Porziņģa komandas biedrs Tomass pārcietis ceļgala operāciju
Basketbols
2018. gada 9. novembris, 20:11

Pieredzējušais Porziņģa komandas biedrs Tomass pārcietis ceļgala operāciju

LETA

Pieredzējušais Ņujorkas "Knicks" basketbolists Lenss Tomass, kurš ir Kristapa Porziņģa komandas biedrs, pārcietis ceļgala operāciju, ziņo klubs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tomasam ceturtdien tika veikta kreisā ceļgala operācija, kurā tika izņemtas atdalījušās kaula daļas, kuras traucēja viņam pilnvērtīgi nodarbināt kreiso kāju.

Paredzams, ka 30 gadus vecais Tomass laukumā varēs atgriezties pēc aptuveni četrām nedēļām.

Viņš šosezon 11 spēlēs guvis vidēji 3,9 punktus un sakrājis 2,2 atlēkušās bumbas, bet iepriekšējā mačā pret Atlantas "Hawks" viņš nespēlēja.

Tomass "Knicks" rindās spēlē pēdējās piecas sezonas, taču lielāko daļu laika viņš nav bijis sākumsastāva basketbolists. Pagājušajā sezonā viņš no 73 mačiem 31 izgāja pamatsastāvā, gūstot vidēji 4,1 punktu un sakrājot 2,4 atlēkušās bumbas.

Ņujorkas vienība šosezon guvusi četras uzvaras 12 spēlēs, kas ļauj ieņemt 11.vietu Austrumu konferencē.

Jau vēstīts, ka Porziņģis, kurš aizvadīja vien nedaudz vairāk kā pusi no iepriekšējās sezonas jeb 48 spēles, bija rezultatīvākais komandas spēlētājs ar vidēji 22,7 gūtajiem punktiem. Viņš bija arī otrs labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, vidēji mačā sakrājot 6,6 bumbas zem groziem. Tāpat viņš ar 2,4 bloķētājiem metieniem bija labākais komandā šajā rādītājā.

"Knicks" aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.