foto: Instagram @iamnorair
Trenažieru zāle, boksa rings un stadions Maiami - kā savai mūža lielākajai cīņai gatavojas Maira Brieža pretinieks
Noels "Gevors" Mikaeljans apzinās Maira Brieža spēku, tekniku un meistarību, tomēr sevi uzskata par gudrāku bokseri.
Citi sporta veidi
2018. gada 8. novembris, 11:43

Trenažieru zāle, boksa rings un stadions Maiami - kā savai mūža lielākajai cīņai gatavojas Maira Brieža pretinieks

Jauns.lv

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika (ap 5:00) Čikāgā Pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara otrās sezonas ceturdaļfināla cīņu aizvadīs Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, kuram pretī stāsies Armēnijā dzimušais vācu bokseris Noels "Gevors" Mikaeljans.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ja Mairim Briedim šī ir jau otrā sezona Supersērijā, kurā tika aizvadītas iespaidīgas cīņas gan pret kubieti Maiku Peresu, gan ukraini Oleksandru Usiku, tad Mikaeljans ir debitants. Vācijā augušajam un dzīvojošajam bokserim tieši latvietis Briedis būs nopietnākais sāncensis viņa karjerā. To atzinis arī Noels, kurš gan tic, ka ir spējīgs pieveikt šī gada Supersērijas galveno favorītu.

Maira Brieža atklātais treniņš pirms lielās cīņas Čikāgā

Latvijas vadošajam bokserim Mairim Briedim aklimatizācija Čikāgas laikam būs liels pārbaudījums, sarunā ar žurnālistiem atzina bokseris. Briedis 10.novembrī Pasaules boksa ...

gallery icon
86

Par savu dalību un pretinieku Supersērijā Gevors oficiāli uzzināja 29. augustā un kopš tā laika bijis ļoti aktīvs sociālajos tīklos, parādot, kā viņš gatavojas karjeras nozīmīgākajai cīņai.

View this post on Instagram

#legday 🏋️‍♀️

A post shared by Noel Mikaelian (@iamnorair) on

Boksa pamatus Mikaeljanam ielicis viņa patēvs Horens Gevors, bet tagad viņš trenējas pie kubiešu speciālista Pedro Diasa.

View this post on Instagram

Monday mitts

A post shared by Noel Mikaelian (@iamnorair) on

Netņemama sagatavošanās posma sastāvdaļa bija arī dažādas intervijas, kas Noelam nav nemaz tik ierastas šim sportistam.

Tika izliets ļoti daudz sviedru.

View this post on Instagram

#shadowboxer #wbss #wbss2 #alitrophy

A post shared by Noel Mikaelian (@iamnorair) on

View this post on Instagram

🏋️‍♀️ #wbss #alitrophy

A post shared by Noel Mikaelian (@iamnorair) on

Jau oktobra sākumā Mikaeljans devās uz ASV, kur Floridā sāka arī sparingus.

Mitinoties Floridā, patīkamie laikapstākļi tika izmantoti arī āra treniņiem. Tā ir lielākā atšķirība no Latvijas boksera, kurš šai cīņai gatavojās tikai iekštelpās, jo Latvijas laikapstākļos Brieža pārstāvji nevēlējās riskēt ar sportista veselību.

Ja Briedis ASV ieradās vien 10 dienu pirms cīņas un pa taisno Čikāgā, tad Mikaeljans vairāk nekā mēnesi pirms Supersērijas sacensībām pa vidu sviedru liešanai izbaudīja arī Maiami priekus.

Briedis karjeras laikā 25 cīņās guvis 24 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Iepriekšējo dueli latvietis aizvadīja jūlijā, pārliecinoši pēc punktiem uzvarot francūzi Brandonu Delorjē.

Tikmēr Gevors karjeras laikā 24 cīņās izcīnījis 23 uzvaras, desmit no tām gūstot ar nokautu. Viņš iepriekšējo cīņu aizvadīja pērnā gada septembrī, kad uzvarēja amerikāni Aizeju Tomasu.

Maira Brieža pretinieks Noels "Gevors" Mikaeljans

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis agrā Lāčplēša dienas rītā pēc Latvijas laika Vēju pilsētā Čikāgā, ASV, uzsāks savu Pasaules boksa ...

gallery icon
21

Supersērijas pusfinālā šī dueļa uzvarētājs tiksies ar poli Kšištofu Glovacki vai krievu Maksimu Vlasovu, kuri savstarpēju cīņu aizvadīs Čikāgā pēc Brieža un Mikaeljana dueļa.

Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņa "Arēnā Rīga"

Bokseru Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņa "Arēnā Rīga" 2018. gada 27. janvārī.

gallery icon
174

Mairis Briedis cīnās pret Oleksandru Usiku

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis naktī uz svētdienu "Arēnā Rīga" Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā skaistā cīņā ...

gallery icon
77
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās