foto: Edijs Pālens/LETA
Brieža pretinieks uzskata, ka Mairis ir labs padomju skolas bokseris, kurš nav tik gudrs kā viņš
Jādomā, ka Mairis Briedis ringā parādīs, ko domā par pretinieka izteikumiem, ka viņš ir gudrāks bokseris nekā latvietis.
Citi sporta veidi
2018. gada 7. novembris, 17:16

Brieža pretinieks uzskata, ka Mairis ir labs padomju skolas bokseris, kurš nav tik gudrs kā viņš

Jauns.lv

Arvien lielāku uzmanību ASV sāk pievērst arī tur esošajam Latvijas labākajam bokserim Mairim Briedim un viņa oponentam Armēnijā dzimušajam vācu bokserim Noelam "Gevoram" Mikaeljanam. Šoreiz interviju ar abiem Pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara ceturtdaļfināla dalībniekiem publicējis portāls Boxingscene.com.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

28 gadus vecais Noels Mikaeljans intervijas sākumā pauž viedokli par to, ko viņam dzīvē nozīmē šis sporta veids: "Ja tu esi bokseris, tad tu esi bokseris uz visu dzīvi. Bokss man iemācījis būt ļoti disciplinētam. Esmu apmāts uz sportu un nekad nepadodos!"

Armēnijā dzimušais Mikaeljans ir jauniešu pasaules čempions WBO versijā un arī starptautiskais pasaules čempions WBO versijā, tomēr tieši cīņa pret Briedi tiek uzskatīta par pašu smagāko viņa karjerā.

Maira Brieža atklātais treniņš pirms lielās cīņas Čikāgā

Latvijas vadošajam bokserim Mairim Briedim aklimatizācija Čikāgas laikam būs liels pārbaudījums, sarunā ar žurnālistiem atzina bokseris. Briedis 10.novembrī Pasaules boksa ...

gallery icon
86

"Ceturtdaļfināla cīņa pret Briedi... būs ļoti smaga. Viņš ir neapšaubāms favorīts un ļoti labs bokseris. Labs padomju boksa skolas paraugs ar ļoti spēcīgu sitienu. Mairis ringā ir domātājs, bet es uzskatu, ka esmu gudrāks bokseris. Es darīšu visu iespējamo, lai uzvarētu. Es cīnos pēc principa: iesit un neļauj trāpīt sev. Pēc manām domām, tieši tas arī ir jādara boksā," gaidāmās cīņas gaitu komentē Erevānā dzimušais cīkstonis.

Tikmēr Mairis Briedis, kā jau ierasts, pateicies par vēl vienu doto iespēju piedalīties Supersērijā un cīnīties par uzvaru tajā:

"Man ir dota otrā iespēja, vēlos to izmantot. Es to darīšu, un redzēsim, cik tālu mani tā aizvedīs. Katrs bokseris šajā turnīrā ir citādāks. Šis man ir ļoti liels pārbaudījums - gan psiholoģiski, gan fiziski," portālā "Boxingscene.com" citēts 33 gadus vecais Briedis. "Es vēlos parādīt piemēru latviešiem un ne tikai latviešiem, ka cilvēkam ir jāspēj savākties. Katram iekšā ir jābūt cīnītāja raksturam. Man vēl pie daudz kā ir jāstrādā, lai kļūtu labāks. Es arī nekļūstu jaunāks, tāpēc darīšu visu, kas ir manos spēkos. Fiziski jūtos ļoti labi un pārliecināts par sevi. Tagad pats galvenais, lai Dievs palīdz, ir smagi strādāt ar visu manu boksera arsenālu. Es  vēlos parādīt visu, ko spēju boksā un kāds es esmu. "

Maira Brieža pretinieks Noels "Gevors" Mikaeljans

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis agrā Lāčplēša dienas rītā pēc Latvijas laika Vēju pilsētā Čikāgā, ASV, uzsāks savu Pasaules boksa ...

gallery icon
21

Briedis 25 cīņās guvis 24 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Iepriekšējo dueli latvietis aizvadīja jūlijā, pārliecinoši pēc punktiem uzvarot francūzi Brandonu Delorjē.

Tikmēr Gevors karjeras laikā 24 cīņās izcīnījis 23 uzvaras, desmit no tām gūstot ar nokautu. Viņš iepriekšējo cīņu aizvadīja pērnā gada septembrī, kad uzvarēja amerikāni Aizeju Tomasu.

foto: Vida Press
Noels "Gevors" Mikaeljans ringā sola darīt visu, lai uzvarētu.

Supersērijas pusfinālā šī dueļa uzvarētājs tiksies ar poli Kšištofu Glovacki vai krievu Maksimu Vlasovu, kuri savstarpēju cīņu arī aizvadīs sestdien Čikāgā. Boksa vakara sākums paredzēts ap 3:00 pēc Latvijas laika, bet Brieža un Gevora cīņa plānota ap 5:00 Lāčplēša dienas rītā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās