Negadījums bobsleja pasaules čempionātā. Sandis Prūsis salauzis kāju. FOTO
Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis šobrīd atrodas Insbrukas slimnīcā.
Citi sporta veidi
2016. gada 19. februāris, 15:36

Negadījums bobsleja pasaules čempionātā. Sandis Prūsis salauzis kāju. FOTO

Jauns.lv

Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris ceturtdien Austrijā pirms gaidāmajām pasaules čempionāta četrinieku sacensībām salauzis labās kājas potīti, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF).

"Finiša rajonā bija tādi kā akmentiņi sabērti uz asfalta, paslīdēju, nogāzos, un tāds ir rezultāts. Guļu Insbrukas slimnīcā, ir jau izdarīta operācija, potītei vairāki lūzumi, un tagad kājā ir tādi kā stieņi," izteicies Prūsis. "Kaut kad jaunnedēļ būšot vajadzīga vēl viena operācija, kad laikam ņems tos dzelžus ārā."

Kā atzinusi LBSF, Latvijas izlases vadību sestdien un svētdien gaidāmajās sacensībās uzņemsies Olafs Kļaviņš un Jānis Ozols. Tāpat Prūsis nevarēs klātienē noraudzīties pēc nedēļas Kēnigsē gaidāmo Pasaules kausa sezonas noslēdzošo posmu.

Kā zināms, pagājušajā nedēļā notika pasaules čempionāta divnieku sacensības, kurās piekto vietu guva Oskars Melbārdis ar stūmēju Daumantu Dreiškenu. Vēl Oskara Ķibermaņa stūrētās kamanas ieņēma 14.vietu, bet Uģa Žaļima ekipāža ierindojās pozīciju zemāk.

Vēl pirms tam Eiropas čempionātā Žaļims ar stūmēju Intaru Dambi bija piektie, savukārt četrinieku sacensībās Melbārža pilotētais kvartets Eiropas čempionāta vērtējumā izcīnīja bronzas medaļas.

 

LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA / Twitter / Māris Rīmenis