foto: Salvio Calabrese/UKSPORTS/SIPA
Londonas "Chelsea" pēdējās minūtēs izglābjas no zaudējuma pret Mančestras "United"
Futbols
2018. gada 20. oktobris, 16:51

Londonas "Chelsea" pēdējās minūtēs izglābjas no zaudējuma pret Mančestras "United"

LETA

Londonas "Chelsea" sestdien Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā pēdējās minūtēs izglābās no zaudējuma pret Mančestras "United".

Šī spēle Londonā noslēdzās neizšķirti 2:2 (1:0).

Šīs spēles rezultātu atklāja "Chelsea" futbolisti, kad pēc stūra sitiena izspēles 21.minūtē precīzi sita Antonio Rudigers. Lielāks pārsvars šajā spēlē piederēja tieši Londonas komandai, tomēr situācija kardināli mainījās otrajā puslaikā.

Cīņas 55.minūtē pēc vairākiem saasinājumiem pretinieku soda laukumā neizšķirtu panāca franču uzbrucējs Antonī Marsiāls, kurš turklāt 73.minūtē pusātrā pretuzbrukumā guva savus otros vārtus. Lai arī viesi no Mančestras tuvojās uzvarai, "Chelsea" parādīja raksturu - mājinieku spiediens vainagojās panākumiem, kad 96.minūtē uz maiņu nākušais Ross Bārklijs panāca 2:2.

Līdz ar to "Chelsea" izvairījās no pirmā zaudējuma premjerlīgā - šīs sezonas deviņās turnīra spēlēs tā guvusi sešas uzvaras un trīs reizes spēlējusi neizšķirti, kas vismaz uz laiku ļāvis izvirzīties kopvērtējuma vadībā.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 21 punktu deviņos mačos ir "Chelsea", kas par punktu apsteidz astoņas spēles aizvadījušās "Liverpool" un Mančestras "City". Savukārt pa 18 punktiem astoņās cīņās iekrājušas Londonas "Arsenal" un Totenhemas "Hotspur".

Tikmēr Mančestras "United" ar 14 punktiem deviņos mačos ir tikai astotā.