foto: AP/Scanpix
"Knicks" ģenerālmenedžeris paziņo, ka Porziņģis ir ļoti svarīgs spēlētājs kluba attīstībā
"Viņš ir īpašs un unikāls spēlētājs, kurš var palīdzēt stratēģiski būvēt komandu. Ņujorkas komandas mērķis ir panākt, lai Porziņģis mūsu klubu pārstāv ilgtermiņā," paziņoja vienības ģenerālmenedžeris Skots Perijs.
Basketbols
2018. gada 17. oktobris, 13:11

"Knicks" ģenerālmenedžeris paziņo, ka Porziņģis ir ļoti svarīgs spēlētājs kluba attīstībā

LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ir ļoti svarīgs spēlētājs viņa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" attīstībā, uzskata vienības ģenerālmenedžeris Skots Perijs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau vēstīts, ka Porziņģis un "Knciks" nav vienojušies par debitanta līguma pagarināšanu, līdz ar to nākamajā vasarā viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

"Jums jājautā pašam Porziņģim, vai viņš ir apmierināts ar pašreizējo līguma situāciju," medijam "New York Post" sacīja Perijs. "Tomēr uzskatu, ka Porziņģis un viņa pārstāvji ir ļoti apmierināti. Viņš labi atgūstas no traumas un esam priecīgi redzēt, ka Kristapa veselība progresē. Manuprāt, gan viņa, gan komandas mērķis ir virzīt komandu uz priekšu, lai tā būtu konkurētspējīga visā līgā."

Pašlaik Porziņģim, kurš atkopjas no ceļgala krustenisko saišu savainojuma, ar "Knicks" ir spēkā līgums vēl uz nākamo sezonu, kas paredz 5 697 054 dolāru (4 919 765 eiro) atalgojumu. "Knicks" izvēloties vēl nepagarināt līgumu ar latvieti, šajā sezonā atbrīvoja papildus desmit miljonu dolāru (8,8 miljoni eiro) algu budžetu, tomēr gaidāms, ka nākamajā starpsezonā Porziņģis saņems ilgtermiņa līguma piedāvājumu, kura kopējā summa varētu būt 157 miljoni dolāru (138,6 miljoni eiro).

"Kristaps un viņa pārstāvji vēlas uzvarēt tikpat ļoti, cik mēs, turklāt esmu pārliecināts, ka abas puses vēlas, lai "Knicks" būtu konkurētspējīga komanda ilgtermiņā," pauda Perijs. "Mūsu sarunas norisinās labi. Porziņģis "Knicks" organizācijā ir ļoti svarīgs basketbolists, domājot par kluba attīstību. Viņš ir īpašs un unikāls spēlētājs, kurš var palīdzēt stratēģiski būvēt komandu. Ņujorkas komandas mērķis ir panākt, lai Porziņģis mūsu klubu pārstāv ilgtermiņā."

Otrdien sākās jaunā NBA sezona, uzvaras gūstot vienai no Austrumu konferences favorītēm Bostonas "Celtics" un pašreizējai čempionei Goldensteitas "Warriors".

Savukārt "Knicks" jauno sezonu bez savainotā Porziņģa uzsāks naktī uz ceturtdienu plkst.2.30 pēc Latvijas laika, kad uzņems Atlantas "Hawks" vienību.

Vēl naktī uz ceturtdienu spēles aizvadīs Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs", kas plkst.3.30 savā laukumā tiksies ar Minesotas "Timberwolves", bet Bruklinas "Nets", kuru pārstāv Rodions Kurucs, plkst.2 viesosies pie Detroitas "Pistons".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās