Hokejs
2016. gada 22. februāris, 11:06

Decembra labākais Čehijas virslīgas hokejists Bukarts uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar "Zlin"

Jauns.lv

Rezultatīvi spēlējošais latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar Čehijas augstākās hokeja līgas klubu "Zlin", informē komanda.

Pašlaik 25 gadus vecais Bukarts "Zlin" komandai pievienojās sezonas pirmajā daļā, neilgi pēc tam, kad tika atbrīvots no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo".

Pievienošanās šim klubam izvērtās ļoti veiksmīga, jo latvietis 32 spēlēs izcēlies ar 18 gūtiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, turklāt tika nosaukts par decembra labāko spēlētāju Čehijas čempionātā.

Vēl svētdien viņš regulārā čempionāta spēlē atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču "Zlin" savā laukumā ar 3:5 (1:4, 2:0, 0:1) piekāpās Karlovi Vari "Energie", kuras pieteikumā nebija latviešu aizsarga Jēkaba Rēdliha.

Nu hokejists noslēdzis jaunu līgumu uz divām sezonām, bet pēc pirmās sezonas Bukarts paša vēlēšanās gadījumā vienošanos varēs pārtraukt, lai dotos uz citu klubu.

"Kluba piedāvātajiem nosacījumiem piekritu ātri, turklāt komandā man uzticas," "Zlin" mājaslapā izteicies Bukarts. "Mani šeit ir pieņēmuši līdzjutēji, par ko viņiem pateicos. Lēmums palikt šajā klubā bija ļoti vienkāršs."

Čempionāta kopvērtējumā "Zlin" 46 spēlēs iekrājusi 69 punktus, kas tai dod astoto pozīciju, bet "Energie" ar 47 punktiem 47 spēlēs joprojām atrodas pēdējā - 14.vietā.

LETA/Foto: Vida Press