foto: Sintija Zandersone/LETA
Briedis pirms dueļa ar Mikaeljanu treniņnometnes ietvaros sācis sparingcīņas
Mairis Briedis cīņai gatavojas pēc izstrādāta plāna.
Citi sporta veidi
2018. gada 9. oktobris, 14:27

Briedis pirms dueļa ar Mikaeljanu treniņnometnes ietvaros sācis sparingcīņas

LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pirms novembrī Čikāgā gaidāmās Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla cīņas ar Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, kurš pazīstams arī ar vārdu Norairs Mikaeljans, treniņnometnes ietvaros sācis sparingcīņas, atklāja boksera menedžeris Raimonds Zeps.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Briedis un Mikaeljans 10.novembrī boksēsies ASV pilsētā Čikāgā.

Kā norādīja Zeps, tad Briedis cīņai gatavojas pēc izstrādāta plāna, šonedēļ sākot sparingus, taču vairāk boksera pārstāvis atklāt nevēlējās.

Mairis Briedis boksa supersērijas fināla ietvaros cīnās ar francūzi Brandonu Delorjē

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis Pasaules boksa supersērijas fināla iesildošajā cīņā sestdien Maskavā desmit raundu cīņā pēc punktiem pārliecinoši uzvarēja ...

gallery icon
4

"Šobrīd varu teikt, ka viss notiek pēc plāna. Vairāk gan šobrīd neko nevēlamies teikt, lai Mairis mierīgi gatavotos novembrī gaidāmajam duelim," noslēpumains bija Zeps.

Patlaban 33 gadus vecais Briedis 25 cīņās guvis 24 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Iepriekšējo dueli latvietis aizvadīja jūlijā, pārliecinoši pēc punktiem uzvarot francūzi Brandonu Delorjē.

Mairis Briedis cīnās pret Oleksandru Usiku

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis naktī uz svētdienu "Arēnā Rīga" Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā skaistā cīņā ...

gallery icon
77

Tikmēr 27 gadus vecais armēņu izcelsmes bokseris karjeras laikā 24 cīņās izcīnījis 23 uzvaras, desmit no tām gūstot ar nokautu. Gevors iepriekšējo cīņu aizvadīja pērnā gada septembrī, kad uzvarēja amerikāni Aizeju Tomasu.

Abi bokseri sacentīsies pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem). Briedis šajā svara kategorijā Pasaules boksa supersērijā izlikts ar pirmo numuru. Ja iepriekšējā sezonā izsētie bokseri varēja paši izvēlēties sev pretiniekus no pārējiem dalībniekiem, tad šoreiz supersērijas rīkotāji paši izlēma ceturtdaļfināla pārus. Šāda turnīra sistēma panākta, vienojoties ar četrām vadošajām boksa organizācijām.

Mairis Briedis saņem Triju Zvaigžņu ordeni

Bokseris Mairis Briedis ir paraugs, uz kuru tiekties jaunajai paaudzei, šodien, Briedim pasniedzot trešās šķiras Triju Zvaigžņu ordeni, uzsvēra Valsts ...

gallery icon
25

Ar otro numuru turnīrā izlikts kubietis Juniers Dortikoss, kurš spēkosies ar poli Mateušu Masterņaku, trešais numurs tika Polijas bokserim Kšištofam Glovackim, kura pretinieks būs krievs Maksims Vlasovs, bet ceturtais numurs iedalīts Krievijas pārstāvim Ruslanam Faiferam, kuram gaidāma cīņa ar amerikāni Endrū Tabiti.

Briedis pagājušās sezonas supersērijas turnīrā pusfinālā piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam.

Fanu tikšanās ar bokseri Mairi Briedi

2017. gada 28. oktobra pēcpusdienā, tirdzniecības centrā Domina Shopping Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis tikās ar saviem līdzjutējiem.

gallery icon
38

Pēcāk Usiks finālā pieveica arī krievu Muratu Gasijevu, kļūstot par pirmā turnīra uzvarētāju un arī absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā. Ukraiņa īpašumā pašlaik ir Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostas.

Usiks šoreiz supersērijā nepiedalīsies, līdz ar to šosezon turnīrā, iespējams, netiks dalītas čempionu jostas. Plānots, ka ukrainis savas jostas aizstāvēs novembrī, kad viņam tiek paredzēta cīņa ar britu Toniju Beljū.

Mairi Briedi sagaida Rīgas lidostā

gallery icon
54
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās