Austrālijā no lidmašīnas izsēdina 16 piedzērušos īru sportistus
Paredzams, ka pret iereibušajiem un traucējošajiem īru sportistiem apsūdzības netiks izvirzītas.
Futbols
2016. gada 24. februāris, 07:33

Austrālijā no lidmašīnas izsēdina 16 piedzērušos īru sportistus

Jauns.lv

16 iereibušu un nevaldāmu īru sportistu grupa ir izsēdināta no zemo cenu aviosabiedrības “Jetstar” lidmašīnas Melburnas lidostā, ziņoja Austrālijas laikraksts “Herald Sun”.

Šie 16 pasažieri tika izsēdināti no lidmašīnas pirms tās paredzētās izlidošanas uz Sidneju, jo apkalpe atzina viņus par “traucējošiem”.

“Jetstar” paziņoja, ka lidmašīnas apkalpe nolēma izsēdināt "saujiņu" iereibušu pasažieru pēc tam, kad viņi ap pulksten astoņiem vakarā bija iekāpuši lidmašīnā.

Citi, kas ceļoja kopā ar šiem pasažieriem, izvēlējās izkāpt labprātīgi, teikts “Jetstar” paziņojumā.

“Herald Sun” informēja, ka šie pasažieri bijuši no Sidnejā bāzētām futbola komandām, kas nedēļas nogalē bija ieradušās Melburnā uz vienu no lielākajiem Austrālijas gēlu sporta pasākumiem.

Nav gaidāms, ka Austrālijas federālā policija Melburnā izvirzītu apsūdzības saistībā ar šo incidentu, kura dēļ lidmašīnas izlidošana aizkavējās par stundu un 20 minūtēm.

“Jetstar” preses sekretāre paziņoja, ka šī aviosabiedrība necieš traucējošu uzvedību un tās drošības politika nodrošina visu pasažieru piemērotību lidojumam.

"Mēs nopietni uztveram drošību, un mums ir stingri noteikumi par alkohola lietošanu, ieskaitot tiesības neielaist vai izsēdināt iereibušus pasažierus. Diemžēl šīs grupas darbības traucēja citu klientu ceļošanas plāniem,” sacīja kompānijas preses sekretāre.

BNS/Foto: Shutterstock