NBA superzvaigzne neveiksmīgā spēlē vaino blakšu uzbrukumu
"Iedomājieties, cik satraukti jūs būtu, ja sev blakus uz spilvena ieraudzītu piecas lielas blaktis," Kairijs Irvings ar izmisumu atceras murgaino nakti.
Sporta zvaigznes
2016. gada 24. februāris, 14:39

NBA superzvaigzne neveiksmīgā spēlē vaino blakšu uzbrukumu

Jauns.lv

Vienam no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" līderiem Kairijam Īrvingam viesnīcā uzbrukušas blaktis, kā rezultātā basketbolists svētdienas mačā spēlējis ļoti maz.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Svētdien "Cavaliers" aizvadīja izbraukuma spēli pret Oklahomasitijas "Thunder", ko izdevās uzvarēt ar 115:92. Tiesa, Īrvings šajā mačā laukumā pavadīja tikai deviņas minūtes, Klīvlendas komandai attaisnojoties, ka basketbolistam ir gripas simptomi.

Tomēr pēc pirmdienas zaudējuma Detroitas "Pistons" komandai Īrvings atklāja, ka mazajam spēles laikam par pamatu bijusi neizgulēšanās viesnīcā un blaktis, kas traucējušas miegam.

"Iedomājieties, cik satraukti jūs būtu, ja sev blakus uz spilvena ieraudzītu piecas lielas blaktis. Pamodos trijos naktī, jo man ļoti niezēja. Biju pārguris," atklāja Īrvings.

Kā daudzas NBA komandas, kas ierodas Oklahomasitijā, "Cavaliers" vienība mitinājās "Skirvin Hilton" viesnīcā - vēsturiskā ēkā, kas uzbūvēta 1911.gadā, bet šī gadsimta sākumā tika renovēta.

"Skirvin Hilton" vadība atvainojusies Īrvingam, un pirmdien ieradusies insektu iznīcināšanas kompānija, kas atklājusi, ka vienā istabā tiešām bijušas blaktis.

Īrvings šosezon 29 maču laikā vidēji izcēlies ar 18,8 punktiem un 4,3 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "Cavaliers" ar 40 uzvarām 55 mačos ir Austrumu konferences līdere.

LETA/Foto: EPA/LETA