foto: Reuters/Scanpix/LETA
Angolā pēc futbola mača pūlis samin divus bērnus un trīs pieaugušos
Sestdien Angolā risinājās Āfrikas Futbola konfederācijas (CAF) Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēle.
Futbols
2018. gada 17. septembris, 20:40

Angolā pēc futbola mača pūlis samin divus bērnus un trīs pieaugušos

LETA

Lielas skatītāju drūzmas dēļ Angolas futbola čempionāta spēlē pagājušajā nedēļā dzīvību zaudējuši divi bērni un trīs pieaugušie, pavēstījusi valsts sporta ministrija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sestdien risinājās Āfrikas Futbola konfederācijas (CAF) Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēle starp "Primeiro Agosto" no Angolas un Kongo Demokrātiskās Republikas vienību "TP Mazembe". Pēc mača cilvēku masas centās izkļūt no stadiona, taču viņu bija tik daudz, ka divi bērni un trīs pieaugušie tika samīti līdz nāvei.

Viens no bērniem bija desmit, bet otrs 12 gadus vecs. Tāpat septiņiem līdzjutējiem konstatēti savainojumi, bet viens no viņiem televīzijas kanālam "Zimbo" sacīja, ka izejas durvis bija ļoti mazas un vairāki cilvēki esot nokrituši.

Līdzīga situācija Angolā bija arī pagājušā gada sākumā, kad pēc nacionālā čempionāta pirmās spēlēs šādās drūzmās dzīvības zaudēja 17 cilvēki, bet 58 tika ievainoti.

Tāpat septembra sākumā Āfrikas Nāciju kausa izcīņas kvalifikācijas cikla spēlē Madagaskarā tika ievainoti 37 cilvēki, bet vismaz viens zaudēja dzīvību.