foto: Edijs Pālens/LETA
Ankipāns: "Esmu apmierināts ar komandas spēli, bet ne rezultātu"
"Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pauda nožēlu, ka neizdevās tikt kaut pie punkta.
Hokejs
2018. gada 17. septembris, 19:53

Ankipāns: "Esmu apmierināts ar komandas spēli, bet ne rezultātu"

LETA

Rīgas "Dinamo" hokejisti pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā viesos pret Habarovskas "Amur" parādīja labu pašatdevi, taču ar to bija par maz uzvarai, pēc spēles atzina Latvijas kluba galvenais treneris Ģirts Ankipāns, kurš bija apmierināts ar komandas sniegumu, bet ne rezultātu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas "Dinamo" pirmdien KHL 11.sezonas tālākā izbraukuma otrajā spēlē ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudēja Habarovskas "Amur" hokejistiem. Latvijas komandas labā vienīgos vārtus guva aizsargs Keids Feirčailds, kuram šī bija tikai otrā spēle sezonā.

"Diemžēl neizdevās tikt kaut pie punkta, lai gan spēlētāji ļoti centās," pēc mača preses konferencē sacīja Ankipāns. "Esmu pateicīgs spēlētājiem par pašatdevi."

Rīgas kluba treneris norādīja, ka "Dinamo" turpinās šosezon uzņemto kursu, laukumā demonstrējot aktīvu spēli.

"Mēs turpināsim savu kursu un strādāsim, lai izcīnītu punktus. Esmu apmierināts ar šodienas spēli, bet ne rezultātu," piebilda Ankipāns.

Tikmēr "Amur" komandas galvenais treneris Nikolajs Borščevskis uzteica pretiniekus.

"Spēlējām pret spēcīgu pretinieku, organizētu komandu. To varēja redzēt jau pēc Rīgas kluba iepriekšējiem rezultātiem. Mēs nopietni gatavojāmies šai spēlei," sacīja Habarovskas kluba galvenais treneris.

Arī Borščevskis bija pateicīgs savas komandas sēlētājiem.

"Vārtsargs [Jevgeņijs Aļikins] nospēlēja ļoti labi, taču arī visa komanda darbojās pašaizliedzīgi. Tieši tāpēc arī izdevās uzvarēt. Paldies spēlētājiem par šo maču," apmierināts bija mājinieku treneris.

Rīgas "Dinamo" 11.KHL sezonu sākusi sekmīgi, jo septiņās spēlēs ir izcīnījusi četras uzvaras. Rietumu konferencē līdere ar 11 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", par punktu mazāk ir Jaroslavļas "Lokomotiv", bet vēl par punktu atpaliek Rīgas "Dinamo".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās