Sporta zvaigznes
2018. gada 16. septembris, 15:33

Precēta basketbolista atzīšanās: "Laulības laikā sievu esmu krāpis ar 341 sievieti"

Jauns.lv

35 gadus vecais basketbolists Džeisons Maksīls pirms nedaudz vairāk kā gada paziņoja par basketbolista karjeras beigām. Viņš aizvadīja 10 gana sekmīgas sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), paguva uzspēlēt arī Ķīnā un Turcijā, tomēr tagad pasaule viņu iepazinusi pavisam citā gaismā.

Pazīstamais basketbolists kopā ar savu vidusskolas mīlestību Brandiju kopā pavadījuši 17 gadus, bet, kā izrādās viņu attiecības nebūt nav bijušas ideālas. Tagad pāris nolēmis glābt, iespējams, neglābjamo ar TV šova palīdzību un nekautrējas savas attiecību nianses likt uz paplātes visas ASV priekšā.

Džeisons un Brandija nolēma piedalīties Opras Vinfrijas kabeļtelevīzijas kanālā skatāmā attiecību realitātes šova Iyanla: Fix My Life (Ijanla: sakārto manu dzīvi) vienā no sērijām.

Raidījuma laikā Džeisons Maksīls atklāja, ka 17 gadu ilgo attiecību laikā regulāri krāpis savu sievu Brandiju un savai sievai nepārtraukti melojis. Piedevām, bijušais basketbolists ir pat veicis uzskaiti ar sānsoļiem un atzinies, ka kopumā tā bijusi 341 sieviete, kopš abi ir precējušies. Raidījuma sižets liek domāt, ka 17 gadus ilgajām attiecībām pienākušas beigas, bet vadītāja nenoveļ visu vainu uz basketbolistu.

foto: Vida Press
Džeisons un Brandija pirms 8 gadiem.

Raidījuma vadītāja Ijanla, dzirdot Džeisona stāstu, izdarījusi sekojošus secinājumus: "Katru reizi, kad tu esi kopā ar citu sievieti, tu pats atstāj sevi novārtā. Katru reizi, kad tu saki kādus melus, tu pats atstāj sevi novārtā. Katru reizi, kad tu dzer, lai mazinātu sāpes, tu pats atstāj sevi novārtā. Šeit nebija runas par seksu. Runa bija par sevis sodīšanu.”

Raidījuma sižetā tiek runāts ne tikai par basketbolista seksa atkarību un melošanu, bet arī par pārmērīgu alkohola lietošanu.
Džeisons Maksīls savas NBA karjeras laikā pārstāvēja trīs komandas Detroitas Pistons, Orlando Magic un Šarlotes Hornets, kuru rindās kopumā nospēlēja 618 spēles vidēji gūstot 5,6 punktus un izcīnot 4,2 atlēkušās bumbas.

Maksīls savas karjeras sākumā līdzjutējus regulāri priecēja arī ļoti efektīgiem bumbas triecieniem grozā no augšās un skaitījās ļoti atlētisks basketbolists, bet karjeras beigās jau bija viens no fiziskākajiem NBA basketbolistiem.