foto: Ghetto Games arhīvs
Manvels Isadžanjans aicina pusaudžus uz intelektuāli sportisku projektu "Ghetto Fighter"
Kadrs no cīņas pankrationā.
Citi sporta veidi
2018. gada 13. septembris, 18:17

Manvels Isadžanjans aicina pusaudžus uz intelektuāli sportisku projektu "Ghetto Fighter"

Karlīna Timofejeva

"Ghetto Fight" aicina jauniešus vecumā no 16 līdz 18 gadiem piedalīties atlasē projektam "Ghetto Fighter", kura ietvaros viņiem tiks piedāvāta iespēja attīstīties gan fiziski, gan intelektuāli.

Astoņiem jauniešiem, kuri izturēs šo atlasi, būs iespēja nodarboties ar cīņu sportu, piedalīties intelekta attīstības veicinošos pasākumos un iegūt dažādas citas iemaņas Manvela Isadžanjana vadībā.

Projektā var piedalīties pusaudži bez iepriekšējas pieredzes cīņu sporta veidos, vai arī tie, kuri savā dzīvē aizvadījuši ne vairāk par trim cīņām. Projekta ietvaros jauniešus sagaidīs aktivitātes dažādās jomās: izdzīvošana ekstrēmos apstākļos, tikšanās ar sabiedrībā zināmām personībām, kuras dalīsies ar savas dzīves pieredzi un iemaņām, meistarklases, un, protams, pankrationa nodarbības.

"Ghetto Fighter" idejas autors, "Ghetto Fight" vadītājs Manvels Isadžanjans stāsta, ka ideja realizēt šo projektu, kura ietvaros dalībnieki attīstītu gan ķermeņi, gan prātu, lolojis jau sen.

foto: Ghetto Games arhīvs
"Ghetto Fighter" idejas autors, "Ghetto Fight" vadītājs Manvels Isadžanjans

„Es vienmēr saku, ka muļķus nedrīkst mācīt kauties. Ja cilvēks, kuram nav smadzeņu, iemācīsies sist citus, nekas labs no tā nesanāks. Uzskatu, ka blakus jebkuram cīnītājam, cilvēkiem jājūtas drošībā, nevis apdraudētam. Es jau tagad strādāju ar pusaudžiem, lai viņi sekmīgi mācītos skolā, lasītu grāmatas un izaugtu par pilnvērtīgiem, adekvātiem sabiedrības locekļiem,” uzsver Isadžanjans.

Pieteikties atlasei iespējams līdz 31.10.2018 (ieskaitot), sūtot anketu (vārds, uzvārds, vecums, motivācija) uz ghettofighter@inbox.lv. Dalība projektā ir bez maksas. Projekts tiks realizēts Rīgā.