foto: Publicitātes foto
Kļūsti par hokeja ekspertu un noslēdz sezonas līgumu par 2500 eiro!
Varbūt tieši tu pievienosies 11TV sporta ekspertiem un apsēdīsies brīvajā vietā?
Hokejs
2018. gada 17. septembris, 15:35

Kļūsti par hokeja ekspertu un noslēdz sezonas līgumu par 2500 eiro!

Jauns.lv

11TV izsludina konkursu, kura ietvaros meklē īstu hokeja pazinēju, kurš pievienotos 11TV sporta ekspertu komandai ar sezonas līgumu par 2500 eiro!

Ja tevi interesē hokejs un tev ir viedoklis par šajā sportā notiekošo, pienācis laiks vilkt ārā sveci no pūra apakšas, neklusēt un varbūt pat tikt pie iespējas, kas var mainīt tavu dzīvi, kļūstot atpazīstamam kā hokeja ekspertam 11TV video blogā, kur ar viedokļiem par aktualitātēm sportā dalās gan Valdis Valters (Ģenerālis) gan Arvīds Rasa (Bukmeikers), gan Brunis un citi viedokļu līderi.

Kas tev ir jādara?

Lai pieteiktos konkursam, jānofilmē trīs līdz desmit minūšu garš video, kurā paud savu viedokli par kādu hokejā aktuālu notikumu vai problemātiku, kas, tavuprāt, varētu šķist interesanta arī citiem skatītājiem. Proti, tēmu vari izvēlēties pilnīgi brīvi.

Kādam jābūt video?

  • Tam ir jābūt nofilmētam horizontāli jeb landscape formā;
  • Nofilmētajā materiālā drīkst izmantot dažādus vizualizācijas palīglīdzekļus un rīkus, piemēram, ekrānu, tāfeli, video grafiku u.c., taču tas netiks izvirzīts kā viens ko kritērijiem, vērtējot iesūtītos video;
  • Pats galvenais vērtēšanas kritērijs būs eksperta harizma, apskatītā jautājuma saturs un, protams, zināšanas par tēmu.

Kas jādara tālāk, kad video ir gatavs?

Nofilmētais materiāls līdz 2018. gada 7. oktobrim jāievieto sociālajā tīklā "Facebook", aprakstā pievienojot mirkļbirku #uzvaretvarikviens un atzīmējot @11TV.lv. Atceries norādīt "Public" šim ierakstam.

Vienlaikus video jānosūta arī uz e-pastu darbs@11.lv, vēstules tematā norādot, ka tas ir "pieteikums hokeja ekspertam".

Kas būs tavi kolēģi? 

Uzvarētājs iegūs ne tikai līgumu un iespēju kļūt atpazīstamam, bet par saviem kolēģiem varēs saukt sporta jomas personības, kuru vārdi komentārus neprasa! 

foto: Publicitātes foto
Varbūt tieši tu pievienosies 11TV sporta ekspertiem un apsēdīsies brīvajā vietā?

11TV ekspertu komandā ir Ģenerālis jeb Valdis Valters, kurš ar lielo sportu ir uz tu jau vairākus gadu desmitus. Ar Ģenerāli saderēt vai mesties spraigā diskusijā vienmēr ir gatavs Bukmeikers jeb Arvīds Rasa, kurš ar visu sirdi un dvēseli dzīvo sporta, koeficientu, likmju un varbūtību pasaulē. Abi ar saviem trāpīgajiem komentāriem un diskusijām jau iepriekš aizrāvuši gan 11TV, gan "Sportacentrs.com" skatītājus. 

Plecu pie pleca strādāsi arī ar TV zvaigzni Bruni, kurš nereti izdara svētīgu darbu - skarbi un bez aizplīvurojumiem izsakās gan par "Dinamo", gan par Latvijas futbola izlases ne tik spožajiem sniegumiem, kā arī parūpējas, lai sporta faniem netrūktu jautrības. 

Nevar nepieminēt arī tenisa pārzinātāju Jāni Cīruli un futbola ekspertu Jāni Pakalnu – jā, arī viņi var kļūt par taviem biedriem. Jau esi sapratis, ka varēsi mācīties no labākajiem, vai ne? Tagad tikai atliek rīkoties un gaidīt!

Kā tiks izvēlēts "īstais un vienīgais" eksperts?

Līdz pat pieteikuma iesūtīšanas termiņa beigām 7. oktobrī visi video tiks apkopoti 11TV "Facebook" lapā, kur ar "Patīk" jeb "Like" palīdzību notiks publiska balsošana. 

Vislielāko atbalstu guvušie pieci autori tiks uzaicināti uz tikšanos klātienē, lai izvēlētos "īsto un vienīgo", kurš tiks uzņemts 11TV ekspertu komandā un turpmāk savu viedokli par hokeja notikumiem paudīs skaļi visai 11TV auditorijai.

Sezonas līgums par 2500 eiro hobijdarbā, kā arī atpazīstamība un viedokļa līdera tēls ir, mūsuprāt, vilinošs piedāvājums!

Tavs viedoklis mums un skatītājiem ir interesants, tāpēc nelaid garām savu lielo iespēju un piesakies!

Reklāmas raksts sadarbībā ar 11TV.lv