Lūk, ko Porziņģis atbildēja vidusskolniecei, kura viņu uzaicināja uz izlaiduma balli. VIDEO
Kristaps neatlaidīgajai Semai sniedza solīto atbildi.
Sporta zvaigznes
2016. gada 28. februāris, 10:40

Lūk, ko Porziņģis atbildēja vidusskolniecei, kura viņu uzaicināja uz izlaiduma balli. VIDEO

Jauns.lv

Kristaps Porziņģis no izsvilpta basketbolista NBA draftā kļuvis par Ņujorkas fanu mīļotu un pieprasītu. Kāda fane centās Kristapa māniju pacelt jaunā līmenī, meitene vēlējās Ņujorkas "Knicks" jauno sensāciju aizvest uz izlaiduma balli.

17 gadus vecā Samanta Millere mācās Millerpleisas vidusskolas pēdējā klasē, viņa piektdien uz "Knicks" mājas spēlei pret "Magic" ieradās ar īpašu plakātu.

"Es to plānoju jau nedaudz vairāk par mēnesi"  - stāsta meitene. "Esmu liela "Knicks" un Porziņģa fane. Skatos katru maču, tāpēc arī vēlos viņu uzaicināt sev līdzi uz izlaiduma balli, jo pirms pāris gadiem uz savu pamatskolas absolventu balli neaizgāju tāpēc, ka aicinātie vienaudži viņu esot izāzējuši"  - turpina Sema.

   

Spēles laikā Millere arēnā satika un nofotografējās ar Kristapa tēti Tāli. Pēc mača  Kristaps paziņoja, ka pamanījis plakātu un pāris dienu laikā meitenei sniegs atbildi ar videoieraksta palīdzību.

 

Neatlaidīgā meitene pirms Porziņģa atbildes apgalvoja, ka pozitīva iznākuma gadījumā viņa vilks kleitu basketbola kluba "Knicks" formas krāsās. Viņa apsolījusi arī, ka absolventu ballītē māģinās sarunāt ar dīdžeju, lai tas uzliek "Transleiteris" izpildīto dziesmu par Kristapu. "Viņam nāksies, jo es vēlos redzēt Kristapu dejojam" - turpina Sema.

Transleiteris - "#PORZIŅĢIS

Pārim uz deju plača varētu rasties visai loģiskas problēmas ar sadejošanos, jo Milleres augums ir 167 cm, kamēr Kristapam ir 221 cm, taču meitenei ir risinājums arī šādai problēmai - viņas īpašumā ir 13 cm augstpapēžu kurpes.

Kristaps sniedza solīto atbildi. "Sema, liels paldies par tavu uzaicinājumu uz absolventu balli, diemžēl es tajā laikā būšu ārpus valsts, tomēr ceru, ka tev arī bez manis būs jautri" - saka Porziņģis.

 


Kasjauns.lv/Foto: twitter