Strīdā par pasaules labāko futbolistu Ronaldu fans pārgriež rīkli Mesi atbalstītājam
Šis nav pirmais kriminālais gadījums saistībā ar Mesi un Ronaldu.
Futbols
2016. gada 7. marts, 15:52

Strīdā par pasaules labāko futbolistu Ronaldu fans pārgriež rīkli Mesi atbalstītājam

Jauns.lv

Divu draugu strīds Indijā par to, kurš futbolists ir labākais pasaulē - Lionels Mesi vai Krištianu Ronaldu, noslēdzies ar traģēdiju, atsaucoties uz spāņu aģentūru EFE, pirmdien ziņo britu laikraksts "The Telegraph".

Strīds starp abiem vīriešiem, Nigērijas pilsoņiem, noticis dzimšanas dienas svinību laikā Nalasoparas ciematā. 34 gadus vecais Obinna Maikls Durumčukva, Mesi atbalstītājs, metis glāzi savam 22 gadus vecajam draugam, Ronaldu fanātam Nvabu Čukvumam, kurš no tās izvairījies, glāze saplīsusi, un ar tās lausku Čukvuma pārgriezis glāzes sviedējam kaklu.

Šis nav pirmais kriminālais gadījums saistībā ar abiem futbolistiem. Šī gada sākumā vandāļu uzbrukumā cieta Ronaldu dzimtajā pilsētā Funčalā uzstādītais piemineklis dažas stundas pēc tam, kad cīņā par Zelta bumbu bija uzvarējis Mesi. Uz statujas ar krāsu bija uzpūsts Mesi vārds.

Argentīnietis Mesi ir "Barcelona" visu laiku labākais vārtu guvējs. Viņš piecas reizes ieguvis "Ballon d'Or" - Zelta bumbu gada labākajam futbolistam. Savukārt portugālis Ronaldu, kurš pārstāv Madrides "Real", Zelta bumbu ieguvis trīs reizes.

BNS/Foto: Vida Press