foto: ITAR-TASS/Scanpix/LETA
Atklājas patiesība, vai tiešām Lionels Mesi Pasaules kausā noteica Argentīnas izlases sastāvu
Lionels Mesi (pa kreisi) un Horhe Sampaoli.
Futbols
2018. gada 22. jūlijs, 05:50

Atklājas patiesība, vai tiešām Lionels Mesi Pasaules kausā noteica Argentīnas izlases sastāvu

Jauns.lv

Argentīnas futbola izlases sasniegtais rezultāts un galvenais jau sniegums laukumā bez šaubām bija viens no lielākajiem vilšanās mirkļiem futbola Pasaules kausā Krievijā, Par to, kāpēc dienvidamerikāņiem, kuri tika pieskaitīti galvenajiem meistarsacīkšu favorītiem, sacensības bija tika neveiksmīgas, jau izskanējis daudz dažādu versiju.

Pazīstamais argentīniešu žurnālists Ariels Senosijans atklājis, par ko notika nu jau slavenā izlases futbolistu saruna ar nu jau bijušo valstsvienības galveno treneri Hohi Sampaoli, vēsta izdevums "Ole"".

Kā atklāj žurnālists, saruna starp izlases spēlētājiem, Sampaoli un viņa palīgiem notika pēc valstsvienības, iespējams blāvākās spēles, kurā ar 0:3 tika atzīts nākamo finālistu horvātu pārākums. Futoblisti paziņoja, ka nesaprot trenera prasības, neuzticas viņam un vēlas izteikt savu viedokli jebkurā jautājumā, ieskaitot treniņu metodiku un sastāva izvēli Pasaules kausa spēlēm.

Valstsvienības kapteinis viens no pasaules labākajiem futbolistiem Lionels Mesi izteica pretenziju trenerim, ka viņš nepārtraukti spēlētājam prasa padomus: "Tu jau 10 reižu esi man prasījis, kuru es gribu redzēt sastāvā, bet kuru nevēlos. Es nekad tev neesmu nosaucis nevienu uzvārdu. Pasaki visu klātbūtnē, ka es neesmu tev nosaucis neviena futbolista uzvārdu!" piebilda Mesi.

Jāteic, ka šī saruna deva savus augļus, jo astotdaļfināla mačā pret topošo pasaules čempioni Franciju spēlēja ar pavisam citu attieksmi, tomēr atlētiskie francūži izrādījās pārāki ļoti rezultatīvā spēlē ar 4:3.

Tūlīt pēc Pasaules kausa noslēguma, 15. jūlijā Sampaoli pameta valstsvienību pēc abpusējas vienošanās ar Argentīnas futbola asociāciju.