foto: Reuters/Scanpix/LETA
VIDEO: Čempionu līgas fināla neveiksminieks Kariuss pieļauj vēl vienu ļoti rupju kļūdu
Lorisa Kariusa vārds pēc UEFA Čempionu līgas fināla kļuva zināms teju visā pasaulē.
Futbols
2018. gada 11. jūlijs, 15:43

VIDEO: Čempionu līgas fināla neveiksminieks Kariuss pieļauj vēl vienu ļoti rupju kļūdu

Jauns.lv / LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops aizstāvēja savas komandas vārtsargu Lorisu Kariusu pēc vēl vienas rupjas kļūdas pārbaudes spēlē.

Maija beigās "Liverpool" komanda UEFA Čempionu līgas finālā ar 1:3 piekāpās Spānijas grandam Madrides "Real", bet šajā atbildīgajā cīņā divas ļoti rupjas kļūdas pieļāva Kariuss, kurš lielā mērā liedza vienībai pacīnīties par Eiropas klubu prestižāko trofeju.

Savukārt otrdien "Liverpool" pirmssezonas sagatavošanās cikla ietvaros ar 3:2 pieveica Anglijas pēc spēka ceturtās jeb "League Two" komandu Berkenhedas "Tranmere Rovers".

Mača 72.minūtē, rezultātam esot 3:0 par labu "Liverpool", Kariuss nespēja tikt galā ar pretinieku izpildīto brīvsitienu, vispirms to neveikli atsitot ar krūtīm, bet pēc tam netiekot pie atlēkušās bumbas, kas nonāca vārtos.

Pēc mača Kariusu metās aizstāvēt Klops, kurš norādīja, ka arī citi futbolisti šajā mačā nav nospēlējuši pārāk sekmīgi, tostarp Džeimss Milners, kurš esot vainojams otro vārtu zaudējumā.

"Loriss ielaida vārtus, bet mēs nevaram visu laiku runāt par viņa kļūdām. Man un viņam tas nepatīk, bet tas notiks, tāpēc no šīm situācijām ir jāpaņem tas labākais un jāmācās. Visticamākais, kritika velsies pār Kariusu līdz brīdim, kad viņam izdosies aizvadīt vairākas fantastiskas spēles. Tāda diemžēl ir pašreizējā situācija," pauda Klops.

Pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas finālā Kariuss saņēma arī nāves draudus, tomēr vārtsarga kļūdās pēcāk tika vainots smadzeņu satricinājums.