Amerikāņu paparaci Losandželosā nomedījuši Porziņģi. FOTO
Kristaps Porziņģis un Saša Vujačičs dodas pusdienot – amerikāņu paparaci noteikti nevēlas laist garām šādus kadrus.
Sporta zvaigznes
2016. gada 11. marts, 15:03

Amerikāņu paparaci Losandželosā nomedījuši Porziņģi. FOTO

Jauns.lv

Latvijas vienīgā NBA basketbolista Kristapa Porziņģa popularitāte visā pasaulē turpina pieaugt un amerikāņu paparaci latvietim neļauj pat mierīgi doties pusdienās, jo ik mirkli viņš nonāk uzmanības centrā, turklāt 221 centimetru garajam basketbolistam nav arī diez ko viegli paslēpties un nemanāmi paslīdēt garām šiem slaveno sportistu iemūžināt gribošajiem.

Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika Ņujorkas “Knicks” aizvadīs kārtējo NBA regulārās sezonas spēli, šoreiz spēkojoties ar Losandželosas spēcīgāko komandu “Clippers”. Kristaps dienu pirms mača vēlējās aiziet papusdienot kopā ar savu komandas biedru slovēni Sašu Vujačiču, kurš noteikti zina labākās ēšanas vietas pilsētā, jo sešas sezonas aizvadījis ASV otras lielākās pilsētās komandā “Lakers”, ar kuru divreiz kļuva arī par NBA čempionu.  

Abu “Knicks” basketbolistu došanos pusdienot nedaudz izjaukuši amerikāņu paparaci, kuri nelika mieru slavenajiem sportistiem. Grūti pateikt, kurš pirmais no spēlētājiem piesaistīja viņu uzmanību, jo Vujačičs tomēr ir praktiski kā vietējais, bet Porziņģa popularitāte lielāka ir otrā ASV slavenību lielpilsētā Ņujorkā. Tāpat Vujačiča šī brīža atpazīstamību veicina arī viņa bijušās līgavas krievu tenisistes Marijas Šarapovas nedienas ar Latvijā izgudroto sportā aizliegto preperātu mildronātu.

  Interesanti, ka šajā pašā ASV pilsētā šobrīd atrodas arī mildronātu ilgstoši lietojusī tenisiste Šarapova, kura pludmalē aktīvi trenējas un cer, ka nesaņems pārāk lielu diskvalifikāciju.


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press