foto: Sputnik
Argentīna lūdz deportēt savas valsts futbola līdzjutējus, kuri piekāva horvātu fanu
Horvātu līdzjutēji tribīnēs.
Futbols
2018. gada 23. jūnijs, 13:24

Argentīna lūdz deportēt savas valsts futbola līdzjutējus, kuri piekāva horvātu fanu

Jauns.lv / LETA

Argentīna lūgusi Krievijas varasiestādēm deportēt uz dzimteni četrus argentīniešus, kuri Pasaules kausa finālturnīra spēles laikā piekāva Horvātijas izlases atbalstītāju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Konflikts notika ceturtdien D apakšgrupas spēlē Ņižņijnovgorodā, kad mača laikā telpās zem tribīnēm, vairāki argentīnieši piekāva vienu Horvātijas izlases atbalstītāju.

Notikušais incidents tika nofilmēts, konfliktā iesaistījās kārtības sargi, kuri uzbrucējus aizturēja, vēlāk viņiem sastādot administratīvā pārkāpuma protokolus.

Kāpēc izcēlās konflikts, netiek ziņots, taču agentīnieši bijuši kunga dūšā.

Par notikušo sašutumu paudusi Argentīnas Drošības ministre Patrīsija Bulriča, kura piektdien sociālajā tīklā "Twitter" rakstīja, ka vainīgajiem ir jāanulē līdzjutēju akreditācijas, aicinot Krievijas varas iestādes kaušļus deportēt uz dzimteni, jo šāda Argentīnas pilsoņu uzvedība nav pieņemama.

Jau ziņots, ka Argentīnas izlase ceturtdien mačā ar Horvātiju cieta kaunpilnu sakāvi ar 0:3, horvātiem nodrošinot vietu astotdaļfinālā.

Argentīnas izlasei pēc divām spēlēm ir tikai punkts un tā atrodas pēdējā vietā D apakšgrupā. Tiesa, pēdējā mačā uzvarot Nigēriju, kā arī Islandei negūstot panākumu pret Horvātiju, argentīnieši tiks starp labākajām 16 turnīra komandām.