foto: AP/Scanpix/LETA
Argentīnas izlases galvenais treneris lūdz piedošanu faniem
Argentīnas galvenais treneris Horhe Sampaoli.
Futbols
2018. gada 22. jūnijs, 10:02

Argentīnas izlases galvenais treneris lūdz piedošanu faniem

LETA

Pēc ceturtdien Pasaules kausā piedzīvotā zaudējuma pret Horvātijas futbola izlasi Argentīnas galvenais treneris Horhe Sampaoli argentīniešu faniem lūdza piedošanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Argentīnas valstsvienība, kas ir pašreizējā pasaules vicečempione, ar 0:3 D apakšgrupas mačā negaidīti piekāpās Horvātijai.

Argentīnai pašlaik ir viens punkts divos mačos un tā riskē sensacionāli netikt Pasaules kausa izslēgšanas turnīrā.

"Vispirms vēlos lūgt piedošanu, it īpaši tiem faniem, kuri veica tālu ceļu, lai mūs atbalstītu klātienē," pauda Sampaoli. "Es esmu atbildīgs par šo rezultātu. Sākotnēji biju sapņu pārpildīts."

Nākamajā mačā Argentīnai noteikti jāuzvar Nigērija, kā arī jācer, ka Islande atlikušajos mačos pret horvātiem un nigēriešiem negūs vairāk par trim punktiem.

"Man vajadzēja izveidot citādāku plānu šim mačam. Iespējams, tādā gadījumā galarezultāts būtu bijis labāks. Nedomāju, ka vajadzētu vainot mūsu vārtsargu Vilfredo Kavaljero," atzina Argentīnas izlases galvenais treneris.

Pirmo vārtu zaudējumā Kavaljero rupji kļūdījās - viņš centās piespēlēt komandas biedram, tomēr veica to ļoti neveikli. Bumbu viegli pārtvēra Ante Rebičs, raidot to vārtos.

"Pēc Horvātijas pirmā vārtu guvuma bijām emocionāli salauzti. Mums nebija nekādu argumentu, lai lauztu cīņas ritējumu," atzina Sampaoli.

Tikmēr Horvātijas izlase pēc uzvarām abās spēlēs ir nodrošinājusi vietu Pasaules kausa izslēgšanas turnīrā, par ko pārsteigumu neslēpa šīs komandas galvenais treneris Zlatko Daličs.

"Galvenais tagad nekļūt pašpārliecinātiem. Mums visiem jābūt mierīgiem un piezemētiem," pauda speciālists.

Savukārt par ceturtdienas mača labāko spēlētāju atzītais pussargs Luka Modričs izteicās, ka gūtais panākums ir visas komandas nopelns.

"Šajā spēlē izpaudās komandas spēks, it sevišķi otrajā puslaikā, kad mums piederēja lielāka bumbas kontrole. Pirmajā puslaikā, kad vairāk bumba bija Argentīnai, mēs spējām neitralizēt Mesi, neļaujot viņam saņemt bumbu," norādīja Modričs.

Horvātija ar sešiem punktiem ir D apakšgrupas līdere. Tikmēr Argentīnai ir viens punkts divos mačos un tā riskē sensacionāli netikt izslēgšanas spēlēs. Viens punkts ir arī Islandei, bet Nigērija ir tukšā, abām šīm komandām otrās kārtas spēli aizvadot piektdien.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Pasaules kausa izslēgšanas turnīrā iekļūs grupas divas spēcīgākās komandas.