Nobalso par Latvijas hokeja izlases formu kā pašu skaistāko! Mūsu pirmais pretinieks - Kazahstāna
Latvijas un Kazahstānas hokeja valstsvienību krekli sacenšas Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā organizētā konkursa pirmajā kārtā.
Hokejs
2016. gada 17. marts, 14:19

Nobalso par Latvijas hokeja izlases formu kā pašu skaistāko! Mūsu pirmais pretinieks - Kazahstāna

Jauns.lv

Latvijas un Kazahstānas hokeja valstsvienību krekli sacenšas Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā organizētā konkursa pirmajā kārtā, informē sacensības organizatori.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divu nedēļu laikā interesentiem dota iespēja sacensības pirmajā kārtā nobalsot par to, kurš no divu komandu krekliem viņiem patīk vairāk. Otrajā kārtā šī pāra uzvarētājiem, pēc savāktajām līdzjutēju balsīm, būs jāsacenšas ar Čehiju vai Vāciju. Vēl šajā zarā pirmajā kārtā sacenšas Zviedrija - ASV un Somija - Norvēģija.

Otrā zarā pirmajā kārtā komandu pāri ir Kanāda - Dānija, Baltkrievija - Slovākija, Krievija - Šveice un Francija- Ungārija.

Konkurss " www.iihf.com " lapā pēc četru kārtu aizvadīšanas noslēgsies aprīlī. Tajā piedalās visu 16 šāgada pasaules čempionāta dalībvalstu krekli.

Pasaules čempionāts no 6. līdz 22. maijam risināsies Krievijas pilsētās Maskavā un Sanktpēterburgā. Latvija spēlēs Maskavas grupā, samērojot spēkus ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Dāniju un Kazahstānu. Latvijas izlase augstākajā divīzijā būs pārstāvēta jau divdesmito gadu pēc kārtas.

BNS/Foto: Ekrānuzņēmums no IIHF