foto: AFP/Scanpix/LETA
"Bayern" pussargam Vidalam par smagu miesas bojājumu nodarīšanu draud 10 gadu cietumsods
31 gadu vecajam Vidalam varētu tikt piespriests pat desmit gadus ilgs cietumsods.
Futbols
2018. gada 25. maijs, 09:19

"Bayern" pussargam Vidalam par smagu miesas bojājumu nodarīšanu draud 10 gadu cietumsods

LETA

Vācijas futbola flagmaņa Minhenes "Bayern" čīliešu pussargam Arturo Vidalam par kautiņu bārā, nodarot smagus miesas bojājumus, draud pat desmit gadu cietumsods.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Incidents notika pērn septembrī, kad Vidals bija iesaistīts asās diskusijās, kas pēc tam pārauga fiziskā konfrontācijā ar citiem naktskluba apmeklētājiem.

Sīkākas oficiālas informācijas par notikušo nav, tomēr prokuratūra Minhenē norādījusi, ka 31 gadu vecajam Vidalam varētu tikt piespriests pat desmit gadus ilgs cietumsods.

Tikmēr laikraksts "Bild" ziņo, ka Vidala brālis Sandrino arī tiek apsūdzēts saistībā ar notikušo kautiņu naktī, kad tika svinēta "Bayern" uzvara pār "Mainz 05".

Neoficiāla informācija liecina, ka Vidals, kuram jau agrāk bijušas problēmas ar likuma ievērošanu, bārā dauzījis glāzes, sēdējis uz galda un apvainojis citus iestādes klientus, pēcāk pretojoties naktskluba apsardzei.

Noslēgumā izcēlies konflikts un arī kautiņš, kā rezultātā mestas glāzes, bet viena no personām guva nopietnus savainojumus pēc tam, kad tai ar šņabja pudeli iesita pa galvu, lai gan tas neesot noticis no Vidala puses.

Vidals šo sezonu noslēdza jau aprīlī, jo iedzīvojās ceļgala savainojumā. Minhenē viņš spēlē kopš 2015.gada, bet izskanējusi informācija, ka čīlietis varētu atgriezties Itālijas grandā Turīnas "Juventus".

"Bayern" sastāvā Vidals trīs reizes kļuvis par Vācijas čempionu.