foto: EPA/LETA
Strēlnieks ar 16 punktiem palīdz "Olympiakos" iekļūt Grieķijas čempionāta pusfinālā
Jānis Strēlnieks ar 16 punktiem bija šī mača rezultatīvākais spēlētājs.
Basketbols
2018. gada 19. maijs, 21:00

Strēlnieks ar 16 punktiem palīdz "Olympiakos" iekļūt Grieķijas čempionāta pusfinālā

LETA

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks piektdien guva 16 punktus, kamēr viņa pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" komanda svinēja uzvaru Grieķijas čempionāta ceturtdaļfināla otrajā spēlē un iekļuva pusfinālā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Olympiakos" viesos ar rezultātu 88:67 (21:13, 19:24, 23:12, 25:18) pārspēja "Kymis" vienību, sērijā līdz divām uzvarām gūstot virsroku ar 2-0.

Talsinieks šajā mačā laukumā pavadīja 21 minūti un 16 sekundes, grozā raidot visus četrus tālmetienus un divus no četriem divpunktu metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu

Strēlnieks ar 16 punktiem bija šī mača rezultatīvākais spēlētājs.

Grieķijas čempionāta regulāro turnīru ar uzvarām visās 26 spēlēs noslēdza Atēnu "Panathinaikos Superfoods", kamēr otrā ar 22 panākumiem bija "Olympiakos", bet "Kymis" ar 14 uzvarām bija septītā.

Kā vēstīts, "Olympiakos" komanda aprīlī nepārvarēja ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu, kurā sērijā līdz trim uzvarām ar 1-3 piekāpās Lietuvas flagmanim Kauņas "Žalgiris".

Strēlnieks "Olympiakos" rindas papildināja pērn jūnijā, noslēgdams divu gadu līgumu, bet pirms tam spēlēja Bambergas "Brose" komandā, ko aizveda līdz trim Vācijas čempiontituliem.