Neticamākā basketbolistu atspēlēšanās NCAA "marta trakumā". VIDEO
Ziemeļaiovas basketbolisti bija tuvāk panākumam gan pamatlaikā, gan papildlaikā, tomēr piedzīvoja ļoti sāpīgu zaudējumu.
Basketbols
2016. gada 21. marts, 12:01

Neticamākā basketbolistu atspēlēšanās NCAA "marta trakumā". VIDEO

Jauns.lv

ASV koledžu basketbola (NCAA) izslēgšanas spēles tiek dēvētas par “marta trakumu”. Nekā citādāk nebūtu iespējams nosaukt spēles pamatlaika galotni starp ar 3. numuru izsēto Teksasas Agrikultūras un Mehānikas universitāti un nomināli 11. spēcīgāko valsts augstskolu - Ziemeļaiovas universitāti.

Vēl 44 sekundes līdz pamatlaika beigām aiovieši bija drošā 12 punktu vadībā, bet ASV 4. lielākās universitātes komandas veiksmes uzbrukumā un agresīvais presings palīdzēja veikt neticamu atspēlēšanos un panākt izlīdzinājumu.  Ziemeļaiovas komandas pārstāvja pēdējais metiens pāri visam laukumam nebija precīzs, kas nozīmēja, ka mačā gaidāms papaildlaiks. 2. pagarinājumā teksasieši apliecināja savu favorītu statusu un izcīnīja laimīgu uzvaru ar 92:88, iekļūstot NCAA izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā, kas tiek dēvēts par “saldajiem 16”.

Šī gada, iespējams, aizraujošākā basketbola mača interesantākie momenti – video: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas