Kevins Speisijs ar savu klātbūtni "uzspridzina" hokeja arēnu. VIDEO
Aktieris Kevins Speisijs šosezon ir kļuvis par "Panthers" tradīciju, jo mača labākais spēlētājs pēc spēles tiek apbalvots ar īpašu kreklu, kurā uz zila fona redzama Speisija seja.
Hokejs
2016. gada 21. marts, 21:22

Kevins Speisijs ar savu klātbūtni "uzspridzina" hokeja arēnu. VIDEO

Jauns.lv

NHL klubam Floridas "Panthers" nesanāca izdalīt fenomenālās "Spacey in Space" kapučjakas, jo viņi mačā ar "Red Wings" cieta zaudējumu ar rezultātu 3:5. Akcijas seja Kevins Spaisijs pagodināja mājnieku līdzjutējus ar savu klātbūtni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kluba mārketinga cilvēki sanākušajiem līdzjutējiem izsniedza 10 000 Kevina Speisija maskas. Oskara balvas ieguvējam tika veltītas milzīgas ovācijas, kad viņš otrā perioda laikā arēnas videokubā atklāja savu seju.

Kevinu Speisiju arēnas kubā rādīja vēl vairākas reizes. Pēc mača viņš paviesojās arī "Panthers" hokejistu ģērbtuvē.

"Kevins ienāca ģērbtuvē, un mēs visi sasveicinājāmies," pastāstīja "Panthers" centra uzbrucējs Niks Bjugstāds. "Tas būtu bijis jautrāk, ja mēs spēlē būtu uzvarējuši. Šobrīd esam nelielā fiziskās formas bedrē. Mēs novērtējam to, ka viņš apmeklēja mūs ģērbtuvē un atbalsta komandu," turpina uzbrucējs.

Cits kluba uzbrucējs Aleksandrs Barkovs pastāstīja, ka Speisijs viņu apsveicis ar nesen pagarināto līgumu.

"Viņš pajokoja, ka priecātos iegūt daļu no līguma summas," teica Barkovs.

Speisijs šosezon ir kļuvis par "Panthers" tradīciju, jo mača labākais spēlētājs pēc spēles tiek apbalvots ar īpašu kreklu. Zilajā kreklā redzama Speisija seja, kura lidinās kosmosā.

Kluba mārketinga cilvēki bija lūguši visiem faniem pirmā un otrā perioda laikā rādīt savas Speisija maskas. Aktieris savu seju atklāja otrā perioda astotajā minūtē. Kevins bija tērpies "Speisijs kosmosā" kapučjakā.

Brīdi vēlāk Speisiju video kubā parādīja vēlreiz, viņš priecājās par Tedija Pursela gūtajiem vārtiem.

Seriāla "Kāršu nams" un filmas "Amerikāņu skaistums" aktieris savā “Twitter” kontā jau iepriekš paziņoja, ka apmeklēs maču ar Detroitu.

Ar Kevinu arēnā maču noskatījās 20 817 līdzjutēju. Tas ir lielākais cilvēku skaits, kāds jebkad apmeklējis "Panthers" regulārās sezonas spēli.

"Bija patīkami tribīnēs ieraudzīt Kevinu Speisiju," izteicās Detroitas uzbrucējs Dilans Larkins.

"Kad viņu parādīja, publika uzsprāga. Es neskatos "Kāršu namu", bet viņš ir lielisks aktieris. Esmu viņa fans," turpina Larkins.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

"Red Wings" uzbrucējs Henriks Zeterbergs izteicās, ka viņš ir liels seriāla "Kāršu nams" fans.

"Esmu 4.sezonas vidū, bija jauki ieraudzīt prezidenta kungu tribīnēs," teica Zeterbergs.

"Speisijs kosmosā" aizsākās decembrī, kad "Panthers" uzvarēja 12 spēlēs pēc kārtas, kas arī ir garākā uzvaru sērija kluba vēsturē.

Floridas klubs tā arī nav atklājis, kam radusies doma par Speisija kreklu.

Kevins Speisijs pārsteidz "Panthers" publiku - video:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmum no video