Daugaviņš atklāj, ka izlases ģērbtuvē jūtas kā bomzis; Baldonieks centīsies uzlabot situāciju. VIDEO
Vai tiešām Kasparam Daugaviņam ar vienu atklātības mirkli izdosies krietni uzlabot situāciju un apstākļus Latvijas hokeja izlasē?
Hokejs
2016. gada 22. marts, 13:45

Daugaviņš atklāj, ka izlases ģērbtuvē jūtas kā bomzis; Baldonieks centīsies uzlabot situāciju. VIDEO

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlases viens no potenciālajiem līderiem un komandas kapteiņa pienākumu veicējiem Kaspars Daugaviņš intervijā raidījumam “Overtime” bija ļoti skarbs par sadzīviskajiem apstākļiem mūsu valstsvienībā.

Daugaviņš atklāj, ka izlases treniņu laikā brīžiem pārņem ļoti negatīvas emocijas: “Brīžiem mēs tā kā bomži dzīvojam, ja salīdzina ar citām izlasēm. Kad tu brauc uz čempionātiem un skaties, kā ir sakārtots citiem. Čempionātā vēl jau ir normāli, jo tur tiek iedotas ģērbtuves, bet, kad aizbrauc uz “Volvo” halli, citreiz tu ieej ģērbtuvē, tur man liekas, ka pat žurkas var atrast,” potenciālais valstsvienības kapteinis ieskicē nekārtību izlases ģērbtuvēs sagatavošanās posmā.

Kaspars publiski ierosināja, ka būtu nepieciešams, lai ģērbtuvē situācija būtu krietni mājīgāka, jo hokejisti tur tomēr pavada ļoti ilgu laiku un ir būtiska vieta komandas mikroklimata uzlabošanai. Tāpat Daugaviņš atgādināja kādu nedaudz kuriozu, bet tomēr visai apkaunojošu situāciju pasaules čempionātā, kad viņš trīs reizes devies pie pretinieku komandu ekipējuma menedžeriem (divreiz pie Francijas izlases), lai dabūtu striķus slidām. Kaspars gan atgādina, ka ar būtiskākajām lietām jau izlasē esot viss kārtībā un tās ir nodrošinātas, tomēr gribētos, lai hokejistiem nebūtu jādomā par tādām sīkām niansēm, kā, piemēram, striķi. Tāpat intervijas laikā hokejists ierosina, ka varbūt labāk valstsvienībai būtu nepiešķirt prēmijas, bet to naudu novirzīt apstākļu uzlabošanā.

Intervija ar Kasparu Daugaviņu “Overtime TV”

Kaspara teiktais laikam ir sasniedzis dzirdīgas ausis, jo šorīt “Rīta panorāmā” viesojās Latvijas hokeja federācijas ģenerālsekretārs Māris Baldonieks, kuram tika uzdots jautājums par apstākļiem valstsvienības ģērbtuvē. Federācijas pārstāvis savā atbildēt izcēla, cik hokejistiem būtiski ir labi justies garderobē, jo tā viņiem ir sava veida svētvieta. Līdz ar to jāsecina, ka Daugaviņa sūkstīšanās ir sasniegusi dzirdīgas ausis un situācija “Volvo” halles ģērbtuvēs uzlabosies.

Intervija ar Māri Baldonieku “Rīta panorāmā”


Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA, Video: Overtime TV, Rīta Panorāma