foto: LETA
Aizdomīgas somas dēļ no ģērbtuvēm evakuē hokejistus pēc Latvijas un Norvēģijas spēles
Hokejs
2018. gada 5. maijs, 16:32

Aizdomīgas somas dēļ no ģērbtuvēm evakuē hokejistus pēc Latvijas un Norvēģijas spēles

LETA

Aizdomīgas somas dēļ sestdien Herningā pēc pasaules čempionāta spēles starp Latvijas un Norvēģijas hokejistiem tika evakuētas sportistu ģērbtuves, kā arī preses centrs, novēroja aģentūra LETA.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Preses centrā tika atrasts melns koferis, kuram nepieteicās saimnieks. Līdz ar to žurnālistiem lika pamest preses centru, kā arī no ģērbtuvēm tika evakuēti hokejisti. Tiesa, viss ātri atrisinājās, jo aizmirstais koferis nav izrādījies bīstams.

Latvijas hokeja izlases fani pirms spēles ar Norvēģiju 2018. gadā

Latvijas hokeja izlases fani pirms spēles ar Norvēģiju

gallery icon
25

Notikuma vietā bija vairāki policisti, kuri pārbaudīja hallē ienestās somas.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka, uzvaras vārtus gūstot Rūdolfam Balceram, Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta augstākās divīzijas pirmajā spēlē sestdien ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Norvēģiju.

Latvijas hokejisti Dānijā stājas pretī Norvēģijas sportistiem

Latvijas hokejisti Dānijā stājas pretī Norvēģijas sportistiem

gallery icon
34

Latvijas pieaugušo izlases debitants Balcers vārtus guva gan pamatlaikā, gan pagarinājumā, bet vēl vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Rodrigo Ābols.

Vēl šajā grupā plkst.17.15 duelēsies Somija un Dienvidkoreja, bet četras stundas vēlāk tiksies turnīra saimniece Dānija un ASV.

Pēc mača ar Norvēģiju svētdien Latvijai būs cīņa ar Somiju, otrdien gaidāma tikšanās ar Dienvidkoreju, divas dienas vēlāk ar ASV, sestdien paredzēts duelis ar olimpisko vicečempioni Vāciju, tālāk būs cīņa ar hokeja dzimtenes Kanādas pārstāvjiem, bet apakšgrupu turnīrs tiks noslēgts 15.maijā ar spēli pret Dāniju.