foto: Publicitātes
Padomi hokejmīļiem: kur būs plašākais hokeja čempionāta atspoguļojums izcilā kvalitātē?
Komanda, kas visu pastāstīs par un ap pasaules čempionātu hokejā.
Hokejs
2018. gada 3. maijs, 18:00

Padomi hokejmīļiem: kur būs plašākais hokeja čempionāta atspoguļojums izcilā kvalitātē?

Kasjauns.lv / LETA

Tuvojas pasaules čempionāts hokejā, un šogad televīzijas skatītāji to varēs vērot nebijušā asumā. Tikai Lattelecom Interaktīvās TV un lietotnes Shortcut klienti visu spēļu translācijas varēs skatīt trīs kanālos – 360TV, 360TV Hokejs un LTV7 izcilā HD kvalitātē.

foto: LETA
Latvijas hokeja vēlam tikai un vienīgi uzvaras!

Spēles papildinās īpašas TV studijas pirms vakara spēlēm, un vēl patīkamāku spēļu skatīšanos noteikti padarīs arī hokeja komentētāji – Anatolijs Kreipāns, Jānis Stepītis un Oļegs Sorokins.

360TV iesildies kopā ar Puči un Bruni 

foto: Publicitātes
Viss par svarīgāko Hat Trick hokeja studijā ar Armandu Puči.

Lattelecom televīzijas kanāls 360TV čempionāta laikā kļūs par populārāko satikšanās vietu visiem hokeja faniem, piedāvājot plašākās iespējas izcilā HD kvalitātē sekot līdzi pasaules labāko hokeja komandu dueļiem. Čempionāta laikā skatītājus priecēs tiešraides no vairāk nekā 30 spēlēm un desmit vakarus arī pirmsspēļu TV studijas. 

Hokeja skatīšanās nebūs iedomājama bez īpašās Hat Trick hokeja studijas ar Armandu Puči, kur žurnālistam pievienosies viņa kolēģis – noslēpumainais Brunis.

Sākot ar 5. maiju, desmit vakarus pulksten 20.30 Puče un Brunis TV skatītājus iesildīs gaidāmajai spēlei – būs jaunākie spēļu rezultāti, skaļākie čempionāta skandāli, lieliskākie momenti, kuriozākās situācijas un aktuālākie hokeja notikumi Latvijas izlasē. Studijā ik vakaru viesosies arī kāds sabiedrībā zināms cilvēks. 

Jauns kanāls 360TV Hokejs

Līdz ar pasaules čempionāta hokejā pirmo iemetienu 4. maijā darbu sāks jaunizveidots kanāls 360TV Hokejs. Tajā sporta fani HD kvalitātē 24 stundas diennaktī varēs sekot līdzi visiem čempionāta notikumiem. Kanāls nodrošinās tiešraides, kā arī 360TV un LTV7 rādīto spēļu atkārtojumus, dodot iespēju vienuviet baudīt pasaules labāko hokeju.

Translācijas Latvijas Televīzijā

foto: Publicitātes
No Dānijas ziņos LTV žurnālisti – Dāvids Ernštreits un Matīss Timofejevs.

Kanāls LTV7 nodrošinās tiešraides no pasaules čempionāta atklāšanas spēles, Latvijas izlases spēlēm, vakara spēlēm, kuru sākums plānots pulksten 21.05, kā arī finālspēles. Pirms čempionāta atklāšanas un finālspēles, kā arī pirms visām Latvijas izlases spēlēm LTV7 būs vērojama hokeja studija Armanda Pučes un Oļega Sorokina vadībā.

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs pirms čempionāta saka, ka Latvijas izlasei tas solās būt aizraujošs un saspringts. „Šogad pretiniekos mums ir spēcīgas komandas. Tomēr esmu pārliecināts, ka darīsim visu, lai Latvijā ar mums lepotos,” tā Hārtlijs.

foto: LETA
Latvijas hokeja izlases treniņš "Volvo" ledus hallē.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā, planšetdatorā un televizorā – lietotnē vai Shortcut Box ierīcē, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā.