Basketbola superzvaigzne lesbiete lepojas ar savām mazajām krūtīm. FOTO
Britnija Grainere nepalika atbildi parādā tiem, kuri izsmēja sportistes krūšu izmēru.
Sporta zvaigznes
2016. gada 23. marts, 15:30

Basketbola superzvaigzne lesbiete lepojas ar savām mazajām krūtīm. FOTO

Jauns.lv

Viena no pasaules labākajām un skandalozākajām basketbolistēm Britnija Grainere kārtējo reizi izcēlusies ar ekstravagantu un diskusijas raisošu viedokli.

Pirms neilga laika Britnija Grainere savā “Instagram” kontā publicēja bildi, kurā no viņas krekla apakšas “izslīdējis” krūtsgals. Vēlāk komentāros bieži vien tika izsmieti basketbolistes krūšu apmēri un minēts, ka viņai nu gan nevajadzētu tās “vairāk reklamēt”. Sportiste gan nepalika parādā atbildi viņas ķermeņa kritizētājiem, jo jau savā nākamajā “Instagram” ievietotajā attēlā Grainere bija pavisam kaila un atzina, ka lepojas ar savām mazajām krūtīm, turklāt viņa vēl pajokoja, ka krūtis viņai savulaik bijušas krietni lielāka, taču tad pasaules basketbola labākā centra spēlētāja esot saslimusi, vienu reizi noklepojusies un krūtis nokritušas - turklāt uz visiem laikiem.

Britnija Grainere ir ļoti populārā Ziemeļamerikas aprindu slejās, jo nereti ir iekūlusies dažādos konfliktos un sabiedrības uzmanību raisošos atgadījumos. Viņa bija viena no pirmajām profesionālajām basketbolistēm, kura publiski atklāja, ka ir lesbiete, turklāt nereti atzinusi, ka ir lepna par savu seksuālo orientāciju. Pērn viņa apprecējās ar citu WNBA basketbolisti Gloriju Džonsoni, taču laulības ilga vien 28 dienas, jo tās tika šķirtas pēc viena no daudzajiem attiecību skandāliem. Abas meitenes par savu agresīvo uzvedību vienai pret otru bija nonākušas arī policijas redzeslokā.

Savukārt 2014. gadā, kad Grainere vēl spēlēja Ķīnā, viņai ar nazi uzbrucis piedzēries vīrietis, kurš savainoja sportisti.

Grainere šobrīd spēlē Krievijas spēcīgākajā sieviešu basketbola komandā Jekaterinburgas UGMK, kas Eirolīgas pusfinālā spēkosies ar Latvijas izlases spēlētājas Anetes Šteinbergas pārstāvēto Prāgas ZVVZ. Savukārt vasaras sezonā viņa pārstāv kādreizējo Anetes Jēkabsones-Žogotas WNBA komandu Fīniksas “Mercury”. Abas kopā ir kļuvušas arī par WNBA čempionēm.

 

Kasjauns.lv/Foto: Instagram