foto: Ieva Čīka/LETA
LFF prezidenta amata kandidāts Gorkšs pieteikts pirmās līgas komandas "Auda" sastāvā
Kaspars Gorkšs tieši "Audā" uzsāka savu futbolista karjeru.
Futbols
2018. gada 16. aprīlis, 21:18

LFF prezidenta amata kandidāts Gorkšs pieteikts pirmās līgas komandas "Auda" sastāvā

LETA

Viens no Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amata kandidātiem Kaspars Gorkšs pieteikts "komanda.lv" pirmās līgas vienības "Auda" sastāvā, liecina informācija LFF mājaslapā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašlaik 36 gadus vecais Gorkšs tieši "Audā" uzsāka savu futbolista karjeru, pēc tam to sekmīgi turpinot spēcīgos Latvijas un ārzemju klubos. Savukārt iepriekšējā sezonā aizsargs pārstāvēja "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas komandu "Riga", kā arī oficiāli teica ardievas nacionālajai izlasei.

"Audas" prezidents ir Gorkša tēvs Juris, turklāt tajā spēlē arī kādreizējā Latvijas izlases kapteiņa brāļi Rihards un Jorens.

Jaunā pirmās līgas sezona tiks iesākta šajā nedēļas nogalē, sestdien pirmo maču aizvadot arī "Audai", kas spēkosies pret RTU/"Skonto Academy".

Gorkšs pašlaik ir starp kandidātiem uz LFF prezidenta amatu. Viņam konkurenci sagādā Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents un bijušais Latvijas telpu futbola izlases spēlētājs Vadims Ļašenko un sporta kluba "Cēsis" prezidents Krišjānis Kļaviņš. Prezidenta vēlēšanas paredzētas LFF ārkārtas kongresā 27.aprīlī.