foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Izskan versija, kāpēc Znaroks pamet Krievijas hokeja izlases galvenā trenera amatu. Oļegs esot apvainojies
Nevar noliegt, ka Oļega Znaroka sejā pēc zaudējuma KHL Gagarina kausa Rietumu konferences finālā bija redzams milzīgs nogurums.
Hokejs
2018. gada 13. aprīlis, 10:35

Izskan versija, kāpēc Znaroks pamet Krievijas hokeja izlases galvenā trenera amatu. Oļegs esot apvainojies

Jauns.lv

Krievijas ekonomikas laikraksts "Biznes Online" vēsta, ka viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Oļegs Znaroks vairs nav Krievijas hokeja izlases galvenais treneris, esot tas, ka Latvijas hokeja speciālists ar Vācijas pilsonību esot apvainojies, ka viņam pēc panākuma Phjončhanas olimpiskajās spēlēs netika piešķirta automašīna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Olimpiskie sportisti on Krievijas triumfē hokeja turnīrā

gallery icon
35

Krievijā par ierastu praksi kļuvis tas, ka pēc olimpiskajām spēlēm godalgas izcīnījušie sportisti tiek uzaicināti uz tikšanos ar valsts galvu (lielākoties Vladimiru Putinu), kuras laikā nacionālie varoņi tiek pie atslēgām jaunām un ļoti dārgām BMW automašīnām, kuras rotā numurzīmes ar atlētu vārdu un uzvārdu.

Phjončhanas olimpiskie čempioni tika pie BMW X5 apvidus automašīnām, kamēr sudraba un bronzas godalgu ieguvēji pie krosoveriem BMW X4. Pie glaunajiem X5 kopumā tika 46 sportisti.

Znaroku un viņa SKA Sanktpēterburgā sagaida kā varoņus

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempioni svētdien otro reizi vēsturē kļuva Sanktpēterburgas SKA komandu, ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs ...

gallery icon
34

Pēc "Biznes Online" rīcībā esošās informācijas, 55 gadus vecais Znaroks savu ar neapmierinātību, ka pie vērtīgajām balvām tikuši tikai hokejisti, bet pārējais personāls ticis apdalīts, vērsies Krievijas hokeja federācijā (KHF).

foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Vēl nesen Oļegu Znaroku Krievijā nesāja uz rokām.

Acīmredzot pēc šīs sarunas federācijas prezidentam Vladislavam Tretjakam mērs bija pilns un tika nolemts, ka Oļegs vairs nebūs galvenais treneris, bet gan vienīgi izlases konsultanta lomā.

Krievijas hokeja federācija Znaroka nomaiņu ar Iļju Vorobjovu valstsvienības galvenā trenera amatā skaidro ar to, ka Oļegs esot ļoti noguris pēc garajām un smagajām sezonām ar izlasi un Sanktpēterburgas SKA.

foto: ITAR-TASS/Scanpix/LETA
Sarkanajā laukumā tiek piegādātas olimpiešu dāvanas.

Krievijas hokeja federācija gan publiski noliedz, ka konflikts par vērtīgo balvu viņam un viņam palīgiem varētu būt iemesls, kāpēc Znaroks pamet izlases galvenā trenera amatu: "Šī informācija savā būtībā nav patiesa," minēts KHF paziņojumā.

Znaroks Krievijas izlases galvenā trenera amatā stājās 2014. gadā. Šajā laikā viņš pasaules čempionātos izcīnījis četras medaļas (viena zelta, viena sudraba un divas bronzas), bet šā gada februārī ar olimpiskajiem sportistiem no Krievijas triumfēja arī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Oļega Znaroka ģimene

Hokeja trenera Oļega Znaroka ģimene. Viņam ar sievu Ilonu ir divas meitas – Viktorija un Alise, no kurām viena ir ...

gallery icon
15

Jauns.lv jau ziņoja, ka Znaroka vadītā olimpisko sportistu no Krievijas komanda Phjončhanas olimpiskajās spēlēs aizraujošā finālmačā ar 4:3 izrādījās pārāka par turnīrā lielākās sensācijas autoriem Vācijas izlasi un izcīnīja zelta medaļas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās