Sīkums par skandālu. Tenisiste Marija Šarapova atpūšas Meksikā. Pludmales FOTO
Krievu tenisiste Marija Šarapova centās kliedēt bēdas, atpūšoties Meksikas pludmalē un ar diviem pirkstiem rādot „miera” jeb „peace” zīmi.
Sporta zvaigznes
2016. gada 30. marts, 17:27

Sīkums par skandālu. Tenisiste Marija Šarapova atpūšas Meksikā. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Pirms dažām nedēļām krievu tenisisti Mariju Šarapovu (28) piemeklējušas pamatīgas nepatikšanas. Viņa sagandējusi karjeru dopinga lietošanas dēļ un ar tenisisti līgumu iesaldējis sporta preču zīmols „Nike”. Lai nedaudz atslēgtos no nepatikšanām, sportiste devusies brīvdienās uz Meksiku.

Viena no vadošajām pasaules tenisistēm Marija Šarapova ar savu labu draudzeni Čelsiju Handleri (41) devusies nelielās brīvdienās uz saules pielieto Meksiku. Tur abas dāmas atpūtušās liedagā. Šarapova bija ģērbusies sarkanā bikini, bet viņas draudzene devusi priekšroku neuzkrītošākas krāsas pludmales tērpam. Viņa izvēlējusies peldkostīmu melnā krāsā.

Tenisistes centās kliedēt bēdas un rādīt priecīgu vaigu, izslejot gaisā divus pirkstus un demonstrējot „miera” jeb „peace” zīmi. Bijušajai Vimbldonas čempionei par dopinga lietošanu draud līdz pat četrus gadus ilga diskvalifikācija no profesionālā sporta. Ar viņu lauzti vai iesaldēti arī vairāki miljonus vērti reklāmas un sponsorēšanas līgumi – to skaitā ar sporta preču zīmolu „Nike” un auto ražotājiem „Porsche”. Šarapovai lūgts atkāpties arīdzan no Apvienoto Nāciju labas sūtnes pienākumu pildīšanas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press