"Lakers" jaunais talants publiski atklāj, ka viņa komandas biedrs krāpj savu slaveno līgavu
Losandželosas "Lakers" komanda pēc šī Rasela incidenta nolēma ignorēt savu jauno talantu.
Sporta zvaigznes
2016. gada 30. marts, 18:46

"Lakers" jaunais talants publiski atklāj, ka viņa komandas biedrs krāpj savu slaveno līgavu

Jauns.lv

Šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) debitants D'Endželo Rasels sacēlis skandālu Losandželosas "Lakers" vienībā, slepeni nofilmējot privātu sarunu ar komandas biedru Niku Jangu, kas vēlāk tika publiskota internetā.

Pašlaik 20 gadus vecais Rasels slepus nofilmēja privātu sarunu ar Jangu, kurš tajā atzinās savas līgavas krāpšanā. NBA debitants uzdeva komandas biedram vairākus jautājumus par saiešanos ar citu sievieti, turklāt Jangs nemaz nenojauta, ka tiek filmēts.

Pērn Jangs saderinājās ar austrāliešu mūziķi Igiju Azīliju.

Pēcāk video tika nopludināts internetā, un tas guvis plašu rezonansi. Tas atmosfēru "Lakers" vienībā, kam tāpat šosezon jau neveicas, padarījis saspringtu un nokaitētu, turklāt komandas biedri no Rasela distancējušies, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN. Arī kluba vadība esot noraizējusies par Raselu.

Zīmīgi, ka jau iepriekš šīs sezonas laikā "Lakers" galvenais treneris Bairons Skots publiski apspriedis Rasela briedumu, uzsverot, ka basketbolists nav pārāk pieaudzis.

Vēl tikai pirms pāris dienām "Lakers" piedzīvoja savu smagāko zaudējumu vēsturē, ar 75:123 kapitulējot Jūtas "Jazz" priekšā. Kā ziņots, Losandželosas kluba zvaigzne Kobe Braients aizvada savu pēdējo sezonu profesionālajā basketbolā.

Rasels šosezon 72 spēlēs vidēji iemetis 13,1 punktu, kā arī veicis 3,4 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,4 atlēkušās bumbas.

Kā ziņots, Rasels tika izraudzīts pagājušā gada NBA draftā ar otro numuru, kamēr ar ceturto numuru Ņujorkas "Knicks" vienība izvēlējās latvieti Kristapu Porziņģi.

Ar 15 uzvarām 74 spēlēs "Lakers" atrodas pēdējā vietā Rietumu konferences kopvērtējumā.

 

LETA/Foto: Vida Press