foto: Ekrānuzņēmums
Sprinteris Useins Bolts tuvu sava bērnības sapņa īstenošanai
"Spēlēt futbolu profesionāli ir mans sapnis jau kopš bērnības," norādīja Bolts.
Futbols
2018. gada 22. marts, 13:09

Sprinteris Useins Bolts tuvu sava bērnības sapņa īstenošanai

LETA

Titulētais Jamaikas īso distanču skrējējs Useins Bolts, kuram pieder pasaules rekords 100 metru sprintā, piektdien dosies uz pārbaudēm futbola komandā Dortmundes "Borussia".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par šādu iespēju tiek runāts jau ilgu laiku, bet beidzot tā īstenosies dzīvē. Tiesa, Bolts nekad nav slēpis, ka viņa paša iecienītākais futbola klubs ir Mančestras "United" no Anglijas, tomēr ar Dortmundes vienību sadarbība ir viņa sponsoram "Puma", kas esot noorganizējis atrādīšanos bundeslīgas komandā.

foto: Ekrānuzņēmums
"Spēlēt futbolu profesionāli ir mans sapnis jau kopš bērnības," norādīja Bolts.

Bolts savā sociālā tīkla "Twitter" kontā ievietoja tekstu, lai Dortmundes futbola klubs gatavojas piektdienai. Arī Dortmundes komandas "Twitter" kontā parādījās līdzīgs ieraksts, kurā Bolts ticis citēts, bet "Borussia" pievienojusi tekstu, ka "Bolts tuvojas".

"Spēlēt futbolu profesionāli ir mans sapnis jau kopš bērnības," norādīja Bolts, "tas ir mans personiskais mērķis un man ir vienalga, ko cilvēki par to domā."

Sprinta karalis Bolts karjerā pēdējās 100 metru sacensībās Londonā

Slavenais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts Londonā finišēja trešais pasaules čempionāta 100 metru sacensībās, kas viņam bija pēdējā individuālā distance karjerā, ...

gallery icon
38

Arī sporta apģērbu ražotājs "Puma", kas nodrošina spēļu formas "Borussia" komandai, kā arī sponsorē Boltu, ievietoja saistītu ierakstu, kurā redzama bilde no video spēles "Pro Evolution Soccer" ar Boltu Dortmundes kluba formā.

"Ja man sacīs, ka esmu piemērots, vien nepieciešams vēl patrenēties, es to arī darīšu. Tas padara mani nervozu. Parasti tāds neesmu, taču šī situācija ir citādāka, jo tas ir futbols. Vajadzēs laiku, lai piemērotos, taču tiklīdz vairākas reizes iziešu laukumā, es sevi pieradīšu," šī gada sākumā norādīja Bolts.

"Viens no maniem lielākajiem sapņiem ir noslēgt līgumu ar Mančestras "United". Ja būšu Dortmundes komandai pietiekami piemērots, es cītīgi trenēšos," kaujinieciski noskaņots bija Bolts.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir pasaules rekordists 100 un 200 metros, astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās