foto: AFP
FOTO: ļaužu pūlis pēdējā gaitā izvada futbolistu Astori, kurš pēkšņi mira 31 gada vecumā
Futbols
2018. gada 8. marts, 14:49

FOTO: ļaužu pūlis pēdējā gaitā izvada futbolistu Astori, kurš pēkšņi mira 31 gada vecumā

Jauns.lv

Florencē, Itālijā, ceturtdien pēdējā gaitā izvadīts futbolists, kluba "Fiorentina" kapteinis Davide Astori. Viņa pāragrā nāve pagājušās nedēļas izskaņā satrieca vai visu Itāliju un futbola pasauli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atvadas pāragri mirušā Itālijas futbolista Davide Astori

Florencē, Itālijā, ceturtdien pēdējā gaitā izvadīts futbolists, kluba "Fiorentina" kapteinis Davide Astori. Viņa pāragrā nāve pagājušās nedēļas izskaņā satrieca vai ...

gallery icon
60

Šķirsts ar Astori mirstīgajām atliekām tika novietots baznīcā Florencē, un turp straumēm plūda gan Itālijas futbola funkcionāri, gan sērojošie komandas biedri, gan tūkstošiem "Fiorentina" fanu. Pie ēkām, kas atrodas ap pilsētas laukumu, cilvēki izkāruši piemiņas plakātus futbolistam.

Jau vēstījām, ka futbolists devās mūžībā 31 gada vecumā, kad viņu mirušu atrada viesnīcā, kur "Fiorentina" komanda bija apmetusies pirms gaidāmās spēles ar "Udinese".  Autopsija apliecināja, ka futbolists 31 gadu vecumā aizsaulē devies no sirds apstāšanās.

Profesionāla futbolista karjeru Astori sāka 2006. gadā "AC Milan" rindās, pēc tam tiekot izīrēts zemāku līgu vienībām. Savukārt 2008. gadā viņš pārcēlās uz "Cagliari", kur nospēlēja sešas sezonas, 178 spēlēs gūstot trīs vārtus.

Pēc tam viņš 2014. gadā pārcēlās uz "AS Roma", kur nospēlēja vienu sezonu, bet 2015. gadā pievienojās "Fiorentina" klubam, kurā pirmajā gadā bija uz īres tiesībām, pēc tam Florences komandai viņu izpērkot.

"Fiorentina" rindās Astori šosezon aizvadīja 27 spēles, gūstot vienus vārtus.

Pirms šīs sezonas Astori tika iecelts par "Fiorentina" kapteini.

Tāpat viņš 2010. gadā pirmo reizi tika izsaukts uz Itālijas izlasi, kurā debitēja gadu vēlāk, kopš tā laika piedaloties 14 mačos.

Futbolistam palika divus gadus veca meita, bet viņa iepriekšējais klubs "Cagliari" ir iemūžinājis spēlētāja nēsāto 13. numuru.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās