foto: Facebook
"Gaidām tevi mājās!" Daumanta Dreiškena sieva Guna publicē aizkustinošu vēstuli
Guna Dreiškena.
2018. gada 25. februāris, 13:09

"Gaidām tevi mājās!" Daumanta Dreiškena sieva Guna publicē aizkustinošu vēstuli

Jauns.lv

Bobslejista Daumanta Dreiškena (33) lielākie atbalstītāji vienmēr bijuši viņa tuvie cilvēki - sieva Guna, bērni, vecāki, māsas un citi ģimenes locekļi. Pēc olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, kas Daumantam nebija gluži tādas, kā sportists bija cerējis, un beigušās ar lēmumu beigt bobslejista karjeru, viņa dzīvesbiedre Guna Dreiškena sociālajos tīklos publicējusi pateicību savam vīram, viņa faniem un visai bobsleja saimei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Kad pirms sezonas rakstīju par olimpiskajām spēlēm un sapņa piepildīšanu, neiedomājos, ka tas viss beigsies ar pilnu sirdi, asarām acīs un lēmumu beigt sportista karjeru ar rūgtuma sajūtu..." viņa raksta.

"Protams, ka es priecājos, ka no visas šīs situācijas ieguvēji esam mēs - ģimene, jo būsim beidzot ieguvuši bērniem tēti un man beidzot būs vīrs. Vai kaut ko vēl vairāk var vēlēties? Bet man pašai ir tik neizsakāmi skumji ap sirdi, kad bobsleja laiks mūsu dzīvē ir beidzies. Tā bija ne vien Daumanta dzīve un aizraušanās, bet arī mūsu - ar sirdi un dvēseli iekšā visā tajā.

Nu šis posms ir pagājis un būs grūti to pieņemt, taču zinu, ka priekšā ir gaidāms jauns ceļš ar jauniem pārbaudījumiem un izaicinājumiem. Neviens nesaka, ka tas būs viegli, bet dzīvē nekas nav vienkārši. Paldies bobsleja saimei un visiem, kas tajā bija iesaistīti, paldies Daumantam, kurš šajā visā ierāva arī mani."

"Paldies Daumantam par visu sasniegto, par visiem panākumiem, par sava vārda ierakstīšanu Latvijas vēsturē, par prieka asarām un galu galā arī par skumju asarām... bet tas viss bija tā vērts- bez nožēlas. Jo kas mūs nenogalina- padara tikai stiprākus! Pat tik skarbas mācības, kādas iegūtas pēdējā laikā. Bet teikšu bērnu vārdiem - tētis IR svarīgāks par medaļām!

foto: LETA
Latvijas bobslejists Daumants Dreiškens ar balvu nominācijā "Paraugs sportā" un sieva Guna "Latvijas Gada balvas sportā 2015" pasniegšanas ceremonijā.

Nav vārdiem aprakstāms cik ļoti lepojamies ar Daumantu! Paldies Daumanta vecākiem un māsām par tik labu, sirsnīgu, patiesu un stipru vīrieti, kādu ir izaudzinājušas. Paldies visiem, kas sūtīja sveicienus, kas rakstīja, atbalstīja. Gaidām tevi mājās Daumant!"

Bobsleja četrinieku otrās dienas sacensības

Latvijas bobsleja pilota Oskara Melbārža vadītā ekipāža svētdien ieņēma piekto vietu, bet Oskara Ķibermaņa pilotētais kvartets noslēdza labāko desmitnieku Phjončhanas ...

gallery icon
48