foto: Reuters/Scanpix/LETA
Atklājas patiesība, kāpēc amerikāņu ātrslidotāju tērpiem īpaši izceltas ķermeņa intīmās daļas
Interesantā dizaina tērpi palīdzējuši amerikānietēm izcīnīt bronzas komandu iedzīšana.
Citi sporta veidi
2018. gada 22. februāris, 05:12

Atklājas patiesība, kāpēc amerikāņu ātrslidotāju tērpiem īpaši izceltas ķermeņa intīmās daļas

Kasjauns.lv

ASV ātrslidošanas izlases formastērpi, kurus piedāvā slavenais sporta preču zīmols "Under Armour", neatstāj vienaldzīgus. Ja tāds bija ražotāju mērķis, tad viņiem tas ir izdevies.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Norvēģijas vīriešu kērlinga izlase jau vairāku olmpisko spēļu garumā katru sacensību dienu sajūsmina skatītājus ar savām oriģinālajām biksēm. Norvēģiem šie tērpi nepalīdzēja tikt pie medaļām.

Phjončhanas olimpisko spēļu stilīgākā komanda

Norvēģijas vīriešu kērlinga izlase ir pazīstama ar savu stilīgumu un netradicionālo gaumi. Izņēmums nebija arī viņu Phjončhanas olimpisko spēļu debijas ...

gallery icon
91

Ar oriģinalitāti izcēlušies arī ASV ātrslidotāji, kuru oficiālie formastērpi izskatās visai perversi, īpaši sieviešu mugurā. Asākie interneta komentētāji nekautrējas tos salīdzināt ar sieviešu dzimumorgāniem. Jebkurā gadījumā šie specifiskie tērpi palīdzēja ASV ātrslidotājām aizslidot līdz Phjončhanas olimpisko spēļu bronzas medaļai komandu iedzīšanā.

foto: Reuters/Scanpix/LETA
Interesantā dizaina tērpi palīdzējuši amerikānietēm izcīnīt bronzas komandu iedzīšana.

Daudzi amerikāņi un citi tautību pārstāvji sociālajos tīklos šausminās par formastērpu dizainu. Citi lūgtin lūdzas atlaist dizaineri, citi apgalvo, ka sportistu vietā nekad neko tādu nevilktu, bet vēl citi uzskata, ka šādi būtu jātirgo intīmpreču veikalos, nevis jāiziet uz starta olimpiskajās spēlēs.

Olimpisko spēļu perversākie formastērpi

ASV ātrslidošanas izlases formastērpi, kurus piedāvā slavenais sporta preču zīmols "Under Armour", neatstāj vienaldzīgus. Ja tāds bija ražotāju mērķis, tad ...

gallery icon
29

Daži asprāši arī "atkoduši", no kurienes tērpu dizainers varētu būt smēlies iedvesmu.

Kā skaidro paši "Under Armour", īpašais dizaina elements kājstarpē nav nekāda nejaušība vai perversība, jo tas palīdz sportistiem slidot ātrāk. Šī "ArmourGlide" tehnoloģija ir īpaši neslidens materiāls, kas mazina berzi līdz pat 65%. Tas ir nenoliedzami, ka sportisti var slidot ātrāk, ja viņu augšstilbi neslīd un nevar noberzties pret formu.

Savukārt krāsu izvēli "Under Armour" skaidro, ka šiet toņi ASV tērpos tiek izmantoti jau vairākas desmitgades. Kā apgalvo ražotājs paši sportisti esot ļoti apmierināti arī ar dizainu un viņi saņemot komplimentus no konkurentiem.

Grūti spriest, vai tiešām konkurenti nevelk amerikāņus uz zoba, bet paši sportisti varbūt nemaz nav tik priecīgi gūt priekšrocības šādiem līdzekļiem.