foto: AP/Scanpix/LETA
Arī bikses šiem sportistiem nebija glābiņš
Norvēģijas izlase mačā pret apakšgrupu turnīra uzvarētājiem Zviedriju.
Citi sporta veidi
2018. gada 21. februāris, 12:50

Arī bikses šiem sportistiem nebija glābiņš

Kasjauns.lv

Phjončhanas olimpisko spēļu vīriešu kērlinga turnīrs ievirzījies izšķirošajā fāzē: noskaidrotas 3 komandas no četrām kuras iekļuvušas pusfinālā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pusfinālā iekļuvušas Kanādas, ASV un Zviedrijas izlases, kamēr par ceturto ceļazīmi uz šo turnīra fāzi cīnīsies Lielbritānija un Šveice, bet vienas uzvaras attālumā no pusfinālā palika olimpisko spēļu stilīgākā komanda - Norvēģija.

Grupas turnīrā Zviedrijai bija septiņas uzvaras deviņās spēlēs un pirmā vieta grupā. Otro vietu ar sešiem panākumiem ieņēma Kanāda, bet pa piecām uzvarām bija ASV, Lielbritānijai un Šveicei. Pēc papildrādītājiem labāki bija amerikāņi, kuri iekļuva pusfinālā, bet Lielbritānijai un Šveicei būs pārspēlē par nākamās kārtas sasniegšanu. Tālāk ar četrām uzvarām sekoja Norvēģija, Dienvidkoreja un Japāna, trīs uzvaras bija Itālijai, bet pēdējā ar divām uzvarētām spēlēm bija Dānija.

Phjončhanas olimpisko spēļu stilīgākā komanda

Norvēģijas vīriešu kērlinga izlase ir pazīstama ar savu stilīgumu un netradicionālo gaumi. Izņēmums nebija arī viņu Phjončhanas olimpisko spēļu debijas ...

gallery icon
91

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka  Norvēģijas vīriešu kērlinga komanda uzkatāma par olimpisko spēļu stilīgāko komandu, kura uz visiem mačiem ierodas citādākā apģērbā, kas krietni atšķiras no pārējo konkurentu drānām.

Norvēģiem olimpiskā turnīra pirmais mačs notika tieši Valentīndienā, 14. februārī, un puiši spēlei bija īpaši sagatavojušies - sportisti bija tērpušies rozā biksēs ar sirsniņām - atbilstoši Mīlētāju dienas tematikai.

Stilīgās bikses gan nepalīdzēja norvēģiem iekļūt pusfinālā, tomēr sociālajos tīklos viņi noteikti bija apspriestākā vīriešu kērlinga komanda.

Kā izrādās šādas stila parugstundas viņi nerīko pirmo reizi, jo ar divās iepriekšējās olimpiskajās spēlēs viņu bikses bija ļoti gaumīgas un atšķirīgas no pārējiem dalībniekiem.

Olimpiskajā turnīrā desmit izlases aizvada viena apļa turnīru, labākajām četrām iekļūstot pusfinālā. Pirms četriem gadiem par olimpiskajiem čempioniem tika kronēti kanādieši, kuri aiz sevis atstāja britus un zviedrus.

Olimpiskā skaistule Anastasija Brizgalova

Šī daiļā kērlinga spēlētāja olimpisko sportistu no Krievijas komandas miljoniem cilvēku visā pasaulē cītīgi sekot līdzi kērlinga cīņām Phjončhanas olimpiskajās ...

gallery icon
80

Kērlings, kas pielāgots svelmainajai Brazīlijai

gallery icon
9
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās