foto: Jānis Škapars/LETA
Sevastova un Ostapenko pirmo reizi WTA turnīrā spēlē kopā un piedzīvo pārliecinošu zaudējumu
Aļonai Ostapenko un Anastasijai Sevastovai Federāciju kausā sanāca krietni veiksmīgāk.
Citi sporta veidi
2018. gada 20. februāris, 13:29

Sevastova un Ostapenko pirmo reizi WTA turnīrā spēlē kopā un piedzīvo pārliecinošu zaudējumu

LETA

Latvijas labākās tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko otrdien pārliecinoši zaudēja Dubaijas WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmās kārtas mačā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas sportistes ar 2-6, 3-6 kapitulēja Čehijā dzimušajai ASV pārstāvei Nikolei Meliharai un 42 gadus veco čehietei Kvetai Peshkei.

Līdz ar to Ostapenko un Sevastova turnīrā nopelnīja pa vienam WTA dubultspēļu ranga punktam.

Kā zināms, abas Latvijas tenisa zvaigznes pirmoreiz vienā pārī dubultspēlēs spēlēja mēneša sākumā, kad ar ļoti labu sniegumu guva divas uzvaras Federāciju kausa ietvaros Tallinā. Tagad abas tenisistes cenšas saspēlēties vēl vairāk, jo aprīlī Latvija aizvadīs "play-off" kārtu cīņā par vietu otrajā pasaules grupā, viesos spēkojoties ar Krieviju.

Pagājušajā nedēļas nogalē Dohas WTA "Premier" sērijas turnīrā Ostapenko spēlēja pārī ar kanādieti Gabrielu Dabrovski un triumfēja sacensībās. Toreiz pirmajā kārtā Ostapenko un Dabrovski uzvarēja Meliharu un Peshki.

Vienspēlēs pirmdien Sevastova zaudēja jau pirmajā kārtā, neizmantojot divas mačbumbas duelī ar Jekaterinu Makarovu no Krievijas, kamēr pasaules sestais numurs Ostapenko no pirmās kārtas ir atbrīvota un vienspēles sāks trešdien.