foto: EPA/LETA
Par komandas garu graujošiem komentāriem mājās aizsūta kalnu slēpošanas zvaigznes Šifrinas draugu
Franču kalnu slēpotājs Matjē Fevrs ir slavenās amerikānietes Mikaēlas Šifrinas draugs.
Citi sporta veidi
2018. gada 19. februāris, 19:50

Par komandas garu graujošiem komentāriem mājās aizsūta kalnu slēpošanas zvaigznes Šifrinas draugu

LETA

Franču kalnu slēpotājs Matjē Fevrs, kurš ir amerikāņu zvaigznes Mikaēlas Šifrinas draugs, par saviem komentāriem pēc svētdien aizvadītā Phjončhanas olimpisko spēļu milzu slaloma aizsūtīts mājās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fevrs svētdien izcīnīja septīto vietu, bet starp saviem tautiešiem bija tikai ceturtais, jo bronzu izcīnīja Aleksis Pinturo, bet piektajā un sestajā vietā bija vēl divi Francijas kalnu slēpotāji.

"Ja tikai jūs zinātu, ko domāju par savu kolektīvu," sacīja Fevrs, kurš pagājušajā gadā Sanktmoricā kļuva par pasaules čempionu komandu sacensībās.

"Esmu šeit, lai cīnītos tikai par sevi. Negaidiet brīnumus - Pasaules kausā mana labākā vieta ir astotā. Biju domājis, ka esmu labi veicis otro braucienu, bet kad ieraudzīju vietu, kurā finišēju, sajutos kā saņēmis pļauku sejā," teica Fevrs.

Vēlāk Fevrs sociālajos medijos atvainojās sakot, ka jutis "riebumu pret rezultātu", kad bija ieraudzījis savu iegūto vietu.

Francijas komanda pēc sportista izteiktajām piezīmēm pieprasīja 26 gadus vecajam Fevram atstāt olimpisko ciematu.

"Disciplīnas pārkāpumu dēļ Matjē atgriezīsies Francijā. Pēc brauciena viņš izteica piezīmes, kas neatbilst komandas garam un tāpēc nevar palikt uz komandu sacensībām," pirmdien aģentūrai AFP sacīja Francijas vīriešu kalnu slēpošanas komandas direktors Dāvids Šastāns.

Kā vēstīts, milzu slalomā uzvarēja Marsels Hiršers no Austrijas, kamēr Latvijas sportists Kristaps Zvejnieks ierindojās 35.vietā.