foto: Sputnik/Scanpix/LETA
ASV hokeja izlases treneris noskaities uz Znaroku un nepaspiež viņam roku
Oļegs Znaroks centās ASV hokeja izlasi sagraut vēl pārliecinošāk, kas līdz galam nepatika sāncenšu galvenajam trenerim.
Hokejs
2018. gada 19. februāris, 05:28

ASV hokeja izlases treneris noskaities uz Znaroku un nepaspiež viņam roku

Kasjauns.lv

ASV hokeja izlases galvenais treneris Tonijs Granato pēc smagā zaudējuma pret Olimpisko sportistu no Krievijas komandu ar 0:4 bija ļoti noskaities uz pretinieku galveno treneri Oļegu Znaroku.

Olimpiskie sportisti no Krievijas hokeja laukumā spēkojas ar ASV

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Olimpisko sportistu no Krievijas hokeja izlase sestdien Phjončhanas olimpisko spēļu B apakšgrupas mačā ar ...

gallery icon
29

Kā vēsta medijs "Inside The Games", Ziemeļamerikā ļoti populārais Granato, kurš pats aizvadījis veiksmīgu karjeru NHL, nospēlējot tur 774 mačus, kuros iekrāti 492 punkti, bija ļoti neapmierināts ar kādreizējā Latvijas izlases kapteiņa un galvenā trenera rīcību. 

Pēc neoficiālas informācijas dusmu pamatā bijusi Znaroka rīcība spēles izskaņā. Viņš vairākuma realizēšanai spēles pašā izskaņā sūtīja savus labākos spēlētājus "Man tas nepatika, jo viņi bija vadībā ar 4:0," sarunā ar ASV medijiem atklājis Tonijs Granato.

foto: Reuters/Scanpix/LETA
Tonija Granato vadītā ASV izlase apakšgrupas pēdējā spēlē piedzīvoja smagu sakāvi pret Krieviju.

Interesanti, ka arī hokejisti savā starpā nepaspieda rokas, tiesa, šeit bija citi iemesli. Krievijas hokeja federācija pirms mača aizliedza saviem hokejistiem pēc spēles sarokoties ar sāncenšiem, jo Phjončhanā olimpisko spēļu mājvietā ir izplatījies norovīruss.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Olimpiskie sportisti no Krievijas ar šo pārliecinošo uzvaru nodrošināja pirmo vietu grupā un iekļūšanu ceturtdaļfinālā, kamēr amerikāņiem būs jāspēlē vēl viena kvalifikācijas kārta.

Olimpiskie fani, no kuriem baidās pašu sportisti

Pēc dopinga pārkāpumiem olimpiskajām spēlēm netika pielaista Krievija, tomēr daudziem tās sportistiem tika atļauts piedalīties Olimpiādē zem netriāla karoga kā ...

gallery icon
70