foto: EPA/LETA
Latvijas izlases saspēles vadītāja Dikeulaka pēc vīra atlaišanas maina komandu Polijā
Elīna Babkina (pa labi) pēdējās sezonās uzskatāma par labāko saspēles vadītāju Latvijas sieviešu basketbolā.
Basketbols
2018. gada 18. februāris, 19:50

Latvijas izlases saspēles vadītāja Dikeulaka pēc vīra atlaišanas maina komandu Polijā

LETA

Latvijas sieviešu basketbola izlases saspēles vadītāja Elīna Dikeulaka pievienojusies Polijas čempionei Vroclacas "Šlenza", kuras rindās svētdien debitēja ar 12 punktiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajā mačā "Šlenza" ar 82:63 (26:16, 21:20, 13:15, 22:12) savā laukumā apspēlēja Sosnovecas "Jas-FBG Zaglebie" spēlētājas.

Dikeulaka laukumā bija 21 minūti un 57 sekundes, trāpot divus no četriem divpunktu raidījumiem, divus no pieciem tālmetieniem un abus izpildītos soda metienus.

Tāpat viņai bija piecas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un četras piezīmes, kas deva 13 efektivitātes koeficienta punktus.

Dikeulaka sezonu iesāka Polkovices CCC komandā, kuras galvenais treneris bija spēlētājas vīrs Georgs Dikeulaks, bet viņš pagājušajā nedēļā tika atlaists no amata.

"Šogad nespēlējām kā plānots. Kad bija iespējams noslēgt līgumu ar Elīnu, nedomāju ilgi," paudis "Šlenza" komandas galvenais treneris Arkadjušs Rusins.

Polijas čempionāta kopvērtējumā "Šlenza" ar 12 uzvarām 16 spēlēs ieņem trešo vietu, kamēr Dikeulakas bijusī vienība CCC ar 11 panākumiem ir pozīciju zemāk.

Atskats uz Elīnas Babkinas kāzām un medusmēnesi

Pēc kāzu ceremonijas Grieķijā, kas notika labākajās grieķu tradīcijās ar dejām un citām aktivitātēm, jaunais pāris – basketboliste Elīna Babkina ...

gallery icon
7

Tikmēr Kristīnes Vītolas pārstāvētā un Gundara Vētras trenētā Gdiņas "Basket 90" ar deviņiem panākumiem atrodas astotajā pozīcijā. Svētdien "Basket 90" ar 85:92 (22:28, 19:13, 21:15, 20:26, 3:10) pagarinājumā viesos piekāpās vicelīderei Bidgoščas "Artego", tomēr Vītola šoreiz nebija pieteikumā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās