foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: bravūrības augstākais līmenis! Jaunais krievu futbolists izšņauc degunu 70 eiro vērtā banknotē
Staņislavs Mamaevs izrāda savu turību.
Futbols
2018. gada 14. februāris, 05:22

VIDEO: bravūrības augstākais līmenis! Jaunais krievu futbolists izšņauc degunu 70 eiro vērtā banknotē

Kasjauns.lv

19 gadus vecais Krievijas premjerlīgas futbola kluba "Tosno" spēlētājs Staņislavs Manaevs sociālajos tīklos izpelnījies kritikas vētru, jo publicējis video, kurā necienīgi izturas pret visai prāvu naudas summu.

"Tosno" pussarga publicēto video savā "Instagram" kontā ātri vien pārlika populārā lapa @Richrussiankids, kurā ļoti turīgi krievu jaunieši izrāda savu rocību un pārākumu pār citiem cilvēkiem.

19 gadus vecais Staņislavs, kuram futbola laukumā nemaz tik spoži neklājas, jo Krievijas virslīgā vēl debiju nav piedzīvojis, bet dublieru komandas sastāvā 18 mačos izcēlies ar vienu vārtu guvumu, video fragmentā sēž lidmašīnā, kur viņš izšņauc degunu 5000 Krievijas rubļu (aptuveni 70 eiro) banknotē.

foto: ekrānuzņēmums no video
Staņislavs Mamaevs izrāda savu turību.

Pēc šī video jaunietis izpelnījās pamatīgu kritikas gūzmu.

"Es varētu atdot šo banknoti cilvēkiem, kuriem tā noderētu, bet neatdošu, jo man ir iesnas!" skan Mamaeva piebilde pie šī video.

Šādi tulkojas pāris no populārākajiem komentāriem par jaunā futbolista rīcību, kas spilgti pauž sabiedrības viedokli.

"Kucēns! Ja vien tu zinātu, ka dažiem cilvēkiem šī summa ir milzīga, tad tu šādi neizturētos!"

"Puņķoties tu māki, bet futbolu spēlēt gan neproti, pakaļa tāds!"

Dažas stundas vēlāk Mamaevs šo video izdzēsa, piebilstot, ka viņš tikai vēlējies pajokoties un video izmantotā banknote esot viltota. Futbolists piemetināja arī to, ka FC "Tosno" klubam, kurš izmisīgi cīnās par "izdzīvošanu" (nepalikt pēdējās divās vietās, lai saglabātu vietu) Krievijas premjerlīgā, esot 14. vietā no 16 komandām, esot parādi un spēlētāju algas krietni kavējas.

Pēc 20 kārtām FC "Tosno" pārsvars pār 15. vietu (Mahačhalas "Anži") ir viens punkts, bet arī viena punkta deficīts līdz 13. vietā esošajai Permas "Amkar". Savukārt turnīra tabulas galvgalī pārliecinoši izvirzījusies Maskavas "Lokomotiv", kura iekrājusi 45 punktus, kurai ar 37 punktiem seko Sanktpēterburgas "Zeņit" un Maskavas "Spartak".