Ārsts apsūdz slaveno futbolistu Ibrahimoviču dopinga lietošanā
Ārsts uzskata, ka Zlatans Ibrahimovičs sešu mēnešu laikā nevarēja pieņemties svarā par 10 kilogramiem bez dopinga palīdzības.
Futbols
2016. gada 7. aprīlis, 17:41

Ārsts apsūdz slaveno futbolistu Ibrahimoviču dopinga lietošanā

Jauns.lv

Zviedru sporta ārsts Ulfs Karlsons, uzstājoties konferencē Varmlandē, apsūdzējis šobrīd slavenāko Zviedrijas sportistu, futbolistu Zlatanu Ibrahimoviču dopinga izmantošanā laikā, kad viņš pārstāvēja Turīnas ''Juventus'', atsaucoties uz vietējo aģentūru NWT, ceturtdien ziņo ārvalstu mediji.

Karlsons, kurš ir strādājis ar Zviedrijas vieglatlētu izlasi Eiropas čempionātā un olimpiskajās spēlēs, stāstīja par savu izbrīnu kā mainījusies futbolista ķermeņa struktūra ''Juventus'' pavadītajā laikā.

''Zlatans sešu mēnešu laikā uzaudzēja masu par 10 kilogramiem. Domāju, ka ne bez dopinga palīdzības. Es tā domāju. Es esmu pārliecināts. Sešos mēnešos viņš uzaudzēja muskuļu masu par 10 kilogramiem. Tik īsā laika posmā to nav iespējams izdarīt.''

Jau agrāk zviedru mediji bija ziņojuši, ka Ibrahimovičs gatavojas sūdzēt Karlsonu tiesā par ārsta izteikumiem agrāk.

Francijas gigantu ''Paris Saint-Germain'' pārstāvošais Ibrahimovičs trešdien guva vārtus palīdzot savai komandai Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē gūt neizšķirtu 2:2 pret ''Manchester City''. Kad rezultāts vēl bija 0:0, viņš nerealizēja 11 metru soda sitienu.

''Juventus'' Ibrahimovičs pārstāvēja no 2004. līdz 2006. gadam.

BNS/Foto: AFP/LETA