foto: EPA/LETA
Krištianu Ronaldu daiļā seja izplūst asinīs. Pats futbolists satriekts, ka savainots otrs vērtīgākais viņa dzīvē
Krištianu Ronaldu uzacs asiņoja ļoti neganti.
Futbols
2018. gada 22. janvāris, 12:50

Krištianu Ronaldu daiļā seja izplūst asinīs. Pats futbolists satriekts, ka savainots otrs vērtīgākais viņa dzīvē

Kasjauns.lv

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu svētdienas vakarā mača pret Lakoruņas "Deportivo" izskaņā guva ļoti nepatīkamu savainojumu, kad aizsarga futbolzābaks trāpīja "Real" uzbrucējam pa uzaci.

Madrides "Real" pārspēja "Deportivo" ar 7:1, bet Ronaldu šajā spēlē guva divus vārtus. Interesanti, ka otro reizi viņš precīzi sita tieši savainojuma brīdī, kas gan futbolistam neraisīja nekādas pozitīvas emocijas.

Krištianu Ronaldu daiļā seja izplūst asinīs

Krištianu Ronaldu savainošanā vainojams Šveices izlases aizsargs Fabiāns Šērs, kurš mēģināja spēlēt bumbā, bet ar kāju trāpīja "Real" superzvaigznei pa ...

gallery icon
41

Ronaldu savainošanā vainojams Šveices izlases aizsargs Fabiāns Šērs, kurš mēģināja spēlēt bumbā, bet ar kāju trāpīja "Real" superzvaigznei pa uzaci, kura sāka pamatīgi asiņot. Pametot laukumu komandas mediķa klātbūtnē, portugālis paprasīja ārstam telefonu, kurā ātri apskatījās, kā izskatās viņa savainojums. Ronaldu nespēja slēpt sašutumu par to, ko ieraudzīja spogulī.

Ronaldu reakcija:

Cilvēki sociālajos tīklos jau paguvuši izanalizēt, ka Krištianu sašutums ir pilnībā saprotams, jo tieši viņa daiļā seja uzskatāma par viņa otru lielāko ienākumu avotu (aiz kājām, kas ir futbola spēles galvenā ķermeņa daļa). Ne vien savu prasmju un atpazīstamības,  bet arī ārējā izskata dēļ futbolists tiek pie iespaidīgiem reklāmas līgumiem gan ar "Nike", gan "Armani", gan "H&M", gan KFC, gan "Tag Heuer", gan reklamē paša zīmolu "CR7", gan daudziem citiem.

Ronaldu savainojums:

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48

Krištianu Ronaldu kvēlākā fane Latvijā

Mārketinga speciāliste Jeļena ir ļoti kaislīga Ronaldu fane, un 2017. gada 8. jūnijā vairākas stundas dežūrēja Rīgā pie viesnīcas, lai ...

gallery icon
7