foto: ekrānuzņēmums no video
Mūsu jaunā tenisa zvaigznīte Daniela Vismane pārvar "Australian Open" junioru turnīra pirmo kārtu
Daniela Vismane.
Citi sporta veidi
2018. gada 20. janvāris, 11:02

Mūsu jaunā tenisa zvaigznīte Daniela Vismane pārvar "Australian Open" junioru turnīra pirmo kārtu

LETA

Talantīgā Latvijas tenisiste Daniela Vismane sestdien iekļuva Austrālijas atklātā čempionāta junioru turnīra otrajā kārtā.

Vismane pirmās kārtas mačā ar rezultātu 6-3, 6-4 pārspēja amerikānieti Niluku Maduravi.

Vismena junioru rangā ieņem 25.vietu un turnīrā izlikta ar 13.numuru, kamēr Maduravi atrodama 109.pozīcijā. Savukārt WTA rangā 17 gadus vecā Vismane ir 876.pozīcijā, bet viņas vienaudze Maduravi šajā reitingā nav atrodama.

Otrajā kārtā Vismane tiksies ar francūzieti Ludmillu Benšeihu, kura junioru reitingā ir 89.pozīcijā, bet WTA rangā atrodama 1189.vietā.

Vismanei šī ir debija Austrālijas atklātā čempionāta junioru turnīrā. Pērn viņa piedalījās "Grand Slam" junioru turnīros Francijā, Vimbldonā un ASV, četros vienspēļu mačos tiekot pie vienas uzvaras.

Vismane Austrālijā piedalīsies arī junioru dubultspēļu turnīrā, kur duetā ar bulgārieti Gerganu Topalovu izliktas ar sesto numuru. Pirmajā kārtā viņas tiksies ar Lielbritānijas tenisisti Džemmu Hetu un marokānieti Diae el Hardi.

Jau ziņots, ka dāmu konkurencē Austrālijas atklātā čempionāta trešajā kārtā apstājās Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kamēr otro kārtu nepārvarēja Anastasija Sevastova.