foto: Shooting-russia.ru
Krievijas jaunais šaušanas talants nogādāts reanimācijā ar šautu brūci galvā
Valērijs Davidovs pēc sava pagaidām lielākā karjeras panākuma pērn Baku.
Citi sporta veidi
2018. gada 13. janvāris, 05:18

Krievijas jaunais šaušanas talants nogādāts reanimācijā ar šautu brūci galvā

Kasjauns.lv

2017. gada junioru Eiropas čempionāta sudraba medaļas ieguvējs šaušanā ar pistoli Valērijs Davidovs kritiskā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Kā vēsta ziņu aģentūra ITAR-TASS, mediķi saņēmuši izaukumu uz Orlas pilsētu, kur kāds jaunietis ticis sašauts galvā ar traumatisko ieroci. Cietušā stāvoklis ir kritisks un viņš atrodas reanimācijā.

Krievijas Šaušanas savienības preses pārstāve Jeļena Novikova apliecināja, ka cietušais tiešām ir Valērijs Dovidovs, bet trauma nekādā veidā nav saistīta ar treniņprocesu vai sacensībām. Tas noticis ārpus sporta objekta. "Pēc šobrīd mūsu rīcībā esošās informācijas, ievainojums tika izdarīts ar traumatisko ieroci. Šis atgadījums ir cilvēciska traģēdija, kurai nepieciešama delikāta attieksme, tāpēc nekādus citus komentārus šobrīd nedrīkstam sniegt," ziņo Šaušanas savienība.

Jeļena Novikova apstiprināja, ka nelaime notikusi jau 11. janvārī, bet jaunā sportista veselības stāvoklis joprojām ir kritisks, bet viņas pārstāvēta organizācija sola darīt visu, lai palīdzētu Valērijam cīņā par dzīvību.

Davidovs pērn Azerbaidžānas galvapilsētā Baku kļuva par Eiropas junioru vicečempionu šaušanā no 50 metru attāluma pa kustīgiem mērķiem.

Tēmas