foto: Vida Press
Šūmahera faniem kārtējais sarūgtinājums: trase, kurā sportists sāka karjeru, tiks pārvērsta ogļu raktuvēs
2018. gada 10. janvāris, 19:01

Šūmahera faniem kārtējais sarūgtinājums: trase, kurā sportists sāka karjeru, tiks pārvērsta ogļu raktuvēs

LETA

2020.gadā tiks slēgta kartinga trase, kurā savu karjeru sāka septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers, un tās vietā, visticamāk, atradīsies ogļu raktuves.

Netālu no Ķelnes esošajā trasē karjeru sāka Mihaels Šūmahers, viņa brālis Ralfs un arī četrkārtējais F-1 čempions Sebastjans Fetels. Divas trešdaļas trases zemes piederēja Mihaelam Šūmaheram, bet tagad to nopircis uzņēmums, kurš tur plānojis uzsākt ieguves rūpniecību.

"Jauna trase netiks veidota," Ķelnes laikrakstam "Express" paudis Mihaela Šūmahera jaunākais brālis Ralfs, kurš arī savulaik bija F-1 pilots. "Kauns, ka mirst tradīcijām bagāta un jauniešus audzinoša vieta."

Tuvinieki un fani lūdz par Mihaela Šūmahera atmošanos no komas

gallery icon
13

Kartinga klubā ir 550 biedri un tam enerģētikas uzņēmums RWE piedāvājis kompensāciju, tomēr kluba prezidents Gerhards Noaks atzina, ka viņu vēlme ir kartinga trase, jo bez tās arī vairs nepastāvēs klubs.

Pašlaik 49 gadus vecais Mihaels Šūmahers publiski nav redzēts kopš 2013.gada decembrī negadījumā Alpos guva nopietnas galvas traumas. Informācija par viņa veselības stāvokli publiski netiek sniegta.

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon
8